Ο MG παρουσιάζει το video clip του «Mind Games»


Ο MG παρουσιάζει το video clip για το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ του «Mind Games».

Το ντεμπούτο άλμπουμ του MG, με τίτλο «Mind Games», αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές στην Ελλάδα για το 2020.

Το φετινό καλοκαίρι τα τραγούδια του «Mind Games» ακούστηκαν παντού και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts, ενώ η συνεργασία του MG με τον SNIK στο «Superstar» βρέθηκε στο Νο. 1 των trends στο YouTube Trends αλλά και στο No. 1 του Top 50 στο ελληνικό Spotify.

Οι φρέσκοι ήχοι και τα ιδιαίτερα flows του MG φαίνεται πώς έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό, ενώ μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube ακόμα ένα ολοκαίνουργιο video clip του ράπερ.

Πρόκειται για το ομότιτλο single του «Mind Games», ένα πολύ προσωπικό και αυτοβιογραφικό τραγούδι, το οποίο μάλιστα αποτελεί και το intro track στο άλμπουμ.

«Όσα με απασχολούνε γράφω / Πέρασαν χρόνια για να με μάθω / Έκανα τόσα για λάθος άτομα και εκείνοι με πουλήσανε / Τότε καλά να πάθω», αναφέρει ο MG στην έναρξη του κομματιού.

Να σημειωθεί ότι το video clip του «Mind Games», με την υπογραφή των Jim Georgantis & Danny Ntarlas στη σκηνοθεσία, εκτινάχθηκε σε υψηλές θέσεις στις τάσεις του YouTube για την Ελλάδα.

Το άλμπουμ «Mind Games» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πηγή : hit-channel.com