Ο Μεγάλος Τελικός Του «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» Ο Ιαν Στρατής Ο Μεγάλος Νικητής!


Το απόλυτο σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar» έφτασε στο τέλος του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού και αυτή την Κυριακή κατέκτησε την κορυφή χτυπώντας «κόκκινο» στην τηλεθέαση!

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς του Τελικού ήταν η μεταμόρφωση της Μαρίας Μπεκατώρου η οποία υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό ως Meryl Streep από το «Mamma Mia»! Σειρά είχαν οι τέσσερις φιναλίστ Αργύρης Αγγέλου ο οποίος μεταμορφώθηκε ως Beauty and the Beast, η Μελίνα Μακρή, η οποία ήταν μία εκθαμβωτική Whitney Houston, η Κατερίνα Στικούδη η οποία ενσάρκωσε τη Lady Gaga σε μία συγκινητική στιγμή του σόου και ο Ίαν  Στρατής ο οποίος μεταμορφώθηκε σε Bruno  Mars και ανακηρύχθηκε ο Μεγάλος Νικητής του Μεγάλου Τελικού του φετινού «Your Face Sounds Familiar»!

Υπέροχες όμως ήταν και οι μεταμορφώσεις των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή ως τα εξής ντουέτα για να μας μαγέψουν για ακόμη μία Κυριακή! Η Ελένη Φιλίνη με τον Βαγγέλη Παναγόπουλο μεταμορφώθηκαν σε Liza Minelli και Luciano Pavarotti, η Εύα Τσάχρα και ο Ευθύμης Ζησάκης ως Αλέξια και Βλάσσης Μπονάτσος και ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Χρύσπαμεταμορφώθηκαν ως Κώστας Μακεδόνας και Γλυκερία! Τα μέλη της κριτικής επιτροπής,  Μιμή Ντενίση, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης ήταν παρόντες για να τους «αξιολογήσουν» για τελευταία φορά.

Σειρά είχαν τα βραβεία τα οποία δίδονται κάθε χρόνο στο σόου. Φέτος, όμως εκείνοι που τα παρέδωσαν ήρθαν για να κλέψουν την παράσταση. Το πρώτο βραβείο ήταν το Βραβείο «Καλύτερης αξιοποίησης αντικειμένου onstage». Την απονομή έκανε ο Τζων Τίκης στον Πασχάλη Τσαρούχα για την εμφάνισή του σε παλαιότερο επεισόδιο του φετινού YFSF ως Τζων Τίκη! Το επόμενο βραβείο ήταν το «Αγάπη μου συρρίκνωσα τον καλλιτέχνη» και νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Φιλίνη η οποία παρέλαβε το βραβείο της από τον φοβερό Τόνι Σφήνο! Το τρίτο βραβείο της βραδιάς ήταν το «Διεθνής Επιτυχία Χρονιάς» και νικητής ήταν ο Ευθύμης Ζησάκης! Ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στο stage και έκανε την απονομή. Σειρά είχε το βραβείο «Mission Impossible» και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ο εκλεκτός για να το παραδώσει στον νικητή που δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Παναγόπουλο! Νικήτρια του 5ου Βραβείου ήταν η Χρύσπα καθώς κατάφερε να χορέψει καλύτερα από όλους ως Mary Poppins. Την απονομή έκανε η χορογράφος του σόου Άννα Αθανασιάδη. Τέλος, το 6ο βραβείο παρέλαβε η Εύα Τσάχρα για την μεταμόρφωσή της ως Μαρία Κάλλας από την Ελένη Καρακάση η οποία το είχε παραλάβει στο παρελθόν για την μεταμόρφωσή της σε Susan Boyle. Στη σκηνή όμως ανέβηκε και ο Θέμης Αδαμαντίδης για να απονείμει το βραβείο που κέρδισε η Μελίνα Μακρή για την εμφάνισή της ως Θέμης Αδαμαντίδης.

Λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατήρησε τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και τα ποσά τα οποία έχουν συγκεντρωθεί θα μοιραστούν στα Ιδρύματα ή τα Σωματεία επιλογής των παικτών. Αναλυτικά αυτά είναι:

  • Αργύρης Αγγέλου: Άσπρες Πεταλούδες
  • Ευθύμης Ζησάκης: ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες
  • ΜελίναΜακρή: Save a Greek Stray
  • Βαγγέλης Παναγόπουλος: Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Αλτσχάιμερ
  • Κατερίνα Στικούδη: Φάρος Ζωής
  • Ίαν Στρατής: Σκυτάλη. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μεταμόσχευσης Καρδιάς – Πνευμόνων
  • Πασχάλης Τσαρούχας: Ανάδυση. Στέγη Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών
  • Εύα Τσάχρα: Protect Animal Greece
  • Ελένη Φιλίνη: Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου
  • Χρύσπα: Μέλισσα Ορφανοτροφείο Θηλέων

#yfsf_ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Μαρία Μπεκατώρου

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

CreativeProducer: Γιάννης Μπίτσικας