Ο Maluma αποκαλύπτει το music video του «Qué Chimba»


Στο περιθώριο των πρώτων συναυλιών της ευρωπαϊκής περιοδείας του γύρισε ο Maluma το video του «Qué Chimba».

Ο Maluma αποκαλύπτει το music video για το νέο τραγούδι του «Qué Chimba», με το οποίο μεταφέρει στους δρόμους της Ευρώπης τη μουσική της πόλης του, του περίφημου Μεδεγίν.

Το «Qué Chimba» είναι ένα κράμα reggaetón και guaracha, τη μουσικής που γεννήθηκε στην Κολομβία και διαδίδεται στις υπόλοιπες ισπανόφωνες χώρες. Την παραγωγή του τραγουδιού έκανε ο Victor Cárdenas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Qué Chimba» αγαπήθηκε πριν ακόμα κυκλοφορήσει, καθώς ακουγόταν στα clubs της Κολομβίας. Μετά από λαϊκή απαίτηση, ο Maluma κυκλοφόρησε επίσημα το τραγούδι μέσω της Sony Music Latin.

https://www.instagram.com/p/B9xXOFdn4X1/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ο Maluma γύρισε το βίντεο για το «Qué Chimba» με ένα κινητό τηλέφωνο στο περιθώριο των πρώτων συναυλιών για το ευρωπαϊκό σκέλος της διεθνούς περιοδείας του «11:11 World Tour», από το Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

«Ξέρετε τι θα ήταν τέλειο να κάνουμε; Να κάνουμε ένα βίντεο τώρα που είμαστε εδώ στην Ευρώπη, σαν να μεταφέρουμε το Μεδεγίν σε ολόκληρο τον κόσμο. Φοβερό έτσι; Ας το κάνουμε!», αναφέρει ο 26χρονος τραγουδιστής στην αρχή του βίντεο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Maluma μας ξεναγεί σε γραφικές πόλεις της Ευρώπης όπως η Πράγα και το Μόναχο, τραγουδώντας συγχρόνως το «Qué Chimba».

Ο τραγουδιστής επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία και την παραγωγή μαζί με τον Cesar «Tes» Pimienta.

https://www.instagram.com/p/B-NbFttnUXY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Η λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού σε πλήθος χωρών ανά την Γηραιά Ήπειρο οδήγησε στην αναβολή του ευρωπαϊκού σκέλους του «11:11 World Tour», όπως και των δύο συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί στην Ελλάδα για το Μάρτιο.

Τελικά ο Maluma στη Θεσσαλονίκη (PAOK Sports Arena) την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ) την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/B8xFAmVHiwy/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Με αφορμή την κυκλοφορία του music video για το «Qué Chimba» , ο Maluma τόνισε στους θαυμαστές του τη σημασία της κοινωνικής αποστασιοποίησης και τους υπενθύμισε να ακολουθούν τις συστάσεις.

Παράλληλα ο Maluma παραμένει αφοσιωμένος στο έργο του ιδρύματος «El Arte De Los Sueños» (Η Τέχνη των Ονείρων) που ίδρυσε ο ίδιος για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Αφού επέστρεψε στην Κολομβία, ο καλλιτέχνης δώρισε τρόφιμα στον πληθυσμό του διαμερίσματος της Αντιόχειας για να αντιμετωπίσει την κρίση του κορονοϊού, ενώ δώρισε και ιατρικές προμήθειες, όπως μάσκες, γάντια και στολές, σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Πηγή : hit channel