Ο Louis Tomlinson συναντά την Bebe Rexha στο «Back To You» (βίντεο)Το καινούριο του single κυκλοφορεί ο Louis Tomlinson, ενώνοντας δυνάμεις με την Bebe Rexha και τον Digital Farms Animals.

Ο Louis Tomlinson δίνει συνέχεια στην προσωπική πορεία του στο τραγούδι.

Ο  τραγουδιστής εντάσσεται στο δυναμικό της Epic Records (Sony Music), αποτελώντας μέρος ενός ρόστερ καλλιτεχνών όπως ο DJ Khaled, οι Fifth Harmony και ο French Harmony. Η συμφωνία έγινε μέσω της Syco Records, του label που διατηρεί ο Simon Cowell, μέντορας των One Direction από το «The X Factor» έως σήμερα.

Στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, ο Louis Tomlinson συνεργάστηκε με τον Αμερικανικό DJ Steve Aoki στο «Just Hold On» που κυκλοφόρησε από την Ultra Music, το πρώτο single που ακούσαμε τον 25χρονο Βρετανό έπειτα από την παύση της δράσης του δημοφιλέστατου boy band.

Για την παρθενική κυκλοφορία του από την Epic Records, ο Louis Tomlinson ενώνει δυνάμεις με την Bebe Rexha, την 28χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής που κυκλοφορεί την ίδια περίοδο το πρώτο άλμπουμ της «All Your Fault» (χωρισμένο σε δύο μέρη).

Το τραγούδι τους ονομάζεται «Back To You» και συμμετέχει επιπλέον ο Βρετανός DJ «Digital Farm Animals» (κατά κόσμον Nicholas Gale).

Τα γυρίσματα για το video clip έγιναν στο Doncaster της Αγγλίας και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης. Πέρυσι, μάλιστα, ο Louis Tomlinson είχε κερδίσει μαζί με τον παππού του το διαγωνισμό για τη σχεδίαση της αγωνιστικής εμφάνισης της τοπικής ομάδας για τους εκτός έδρας αγώνες.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr