O Λευτέρης έδωσε τη μάχη και τα κατάφερε! Ξεφορτώθηκε 93 κιλά και αναδείχθηκε Slimmer of the Year 2024


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση Slimmer of the Year 2024, που έλαβε χώρα στο Royal Hall στη Λευκωσία, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, με παρουσιαστές τον ακαταμάχητο, Νικόλα Ιωαννίδη και την εκθαμβωτική, Pan Dragomir.

Την εκδήλωση διοργανώνει κάθε χρόνο η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, η οποία βοηθά εκατοντάδες άτομα να ξεφορτωθούν το περιττό βάρος που πάντα τους ταλαιπωρούσε.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες περιπτώσεις των ανθρώπων στην Κύπρο που πέτυχαν τον στόχο τους για την απώλεια του περιττού βάρους τους, μέσω της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, υπήρξαν και αυτοί, οι οποίοι έλαμψαν με το ιδιαίτερο παράδειγμά τους, ξεχώρισαν για την εξαιρετική προσπάθεια και την επιμονή τους στο ταξίδι για την ανακάλυψη του καλύτερού τους εαυτού.

Η καταπληκτική αυτή εκδήλωση επικεντρωνόταν κυρίως στην επιβράβευση συνολικά 28 συνανθρώπων μας που κατάφεραν κυριολεκτικά να μεταμορφωθούν και να αλλάξουν τη ζωή τους με την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, διεκδικώντας επάξια ως φιναλίστ τον πολυπόθητο τίτλο του Slimmer of the Year 2024, καθώς και άλλους συναρπαστικούς τίτλους και δώρα.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς και Slimmer of the Year 2024 αναδείχθηκε ο Λευτέρης Σταυρινού. Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και βαθιάς συγκίνησης μετά από ένα τόσο υπέροχο ταξίδι απώλειας βάρους, επιμονής και υπομονής για να φτάσει τον τελικό του/της στόχο. Ο Λευτέρης ευχαρίστησε ολόκληρη την ομάδα της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan και ιδιαίτερα τους Συμβούλους Ανδρέα και Μαρίνα Βοσκού, χωρίς τους οποίους όπως υπογράμμισε, δεν θα έπαιρνε τον τίτλο του Slimmer of the Year 2024.

Από τη μία η δύναμη της θέλησης και από την άλλη η στήριξη που έλαβε από την οικογένεια της The 1:1 Diet του έδωσαν τη δύναμη και το κουράγιο να φτάσει στο τέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού και να επιτύχει το όνειρο του να ξεφορτωθεί το περιττό βάρος που πάντα ήθελε. Έδιωξε για τα καλά 93 ολόκληρα κιλά, από τα οποία αγωνιζόταν χρόνια να απαλλαγεί.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος, η The 1:1 Diet ήρθε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή, αφού ήταν έτοιμος να καταθέσει τα όπλα, αποδεχόμενος την ήττα του μετά από τις αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες. Μετά από ένα διπλό by pass στο πόδι οι πιθανότητες για τον Λευτέρη έμοιαζαν μηδαμινές, αφού υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει μέχρι και το πόδι του.

Ωστόσο, με τη βοήθεια και την υποστήριξη της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Κύπρου και των Συμβούλων των, κέρδισε το στοίχημα και σήμερα αποτελεί φάρο έμπνευσης για όσους δίνουν την ίδια μάχη. Οι Σύμβουλοι του Ανδρέας και Μαρίνα Βοσκού τον στήριξαν σε κάθε δυσκολία σε αυτό το μεγάλο ταξίδι και βγήκαν μαζί νικητές.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να ειπωθεί, είναι ότι η απώλεια βάρους για πολλά από τα άτομα που τα κατάφεραν, φαινόταν αδύνατη. Αυτό διότι, δεν αφορούσε μόνο την αισθητική πλευρά, αλλά επίσης την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων υγείας που παρουσίαζαν. Είναι εδώ που αντιλαμβανόμαστε και τη σημασία που έχει μια σωστή και ενδεδειγμένη δίαιτα, όπως αυτή της The 1:1 Diet.

Μείζονος σημασίας είναι, φυσικά, όχι μόνο η απαλλαγή από τα περιττά κιλά, αλλά και η διατήρηση του νέου βάρους, αποφεύγοντας δυσάρεστες αυξομειώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το συνολικό βάρος που έχασαν οι 28 φιναλίστ της φετινής εκδήλωσης, ανήλθε στα 985 κιλά.

Εκτός από τον μεγάλο νικητή της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν άλλα 6 άτομα που κατάφεραν να μεταμορφωθούν και να αλλάξουν τη ζωή τους με τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Στους 6 βραβευθέντες απονεμήθηκαν εξίσου συναρπαστικοί τίτλοι και πλούσια δώρα.

Οι υπόλοιποι τίτλοι που απονεμήθηκαν αφορούσαν τις κατηγορίες:

  • Influencer of the Year
  • Lifestyle Award
  • In It Together Award
  • Slimmer of the Year (Between 25-50 kg)
  • Slimmer of the Year (Under 25 kg)

 

Στην κατηγορία Influencer of the Year την πρώτη θέση κατέλαβε η Δέσποινα Δημητρίου με απώλεια βάρους 12 kg. Την πρώτη θέση του Lifestyle Award πήρε ο Γιάννος Μηνά με απώλεια 64.2 kg και τα οποία διατηρεί εδώ και 2 χρόνια. Τον τίτλο In It Together κατέλαβαν οι Στέφανη Κολλέτ και Άντρη Βαρνακκίδου με συνολική απώλεια βάρους και για τις δύο τα 62.2 kg

Slimmer of the Year (Between 25-50 kg) αναδείχθηκε η Τζέην Χίγουιτ με απώλεια βάρους 45 kg και Slimmer of the Year (Under 25 kg) η Δέσποινα Νικολάου με συνολική απώλεια βάρους τα 24 kg.

Στα σημαντικά της βραδιάς ήταν και η δωρεά που έκανε η The 1:1 Diet στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) ύψους 5 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για την πέμπτη δωρεά της εταιρείας προς τον σύνδεσμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Σύμβουλοι της The 1:1 Diet από την Κύπρο και το εξωτερικό, διαιτώμενοι, influencers, καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η δίαιτα που ταιριάζει σε όλους

Η δημοφιλής δίαιτα The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, πρωτοξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και από τότε αποτελεί ελπίδα για κάθε άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια για να μπορέσει να πετύχει την πολυπόθητη απώλεια βάρους.

Eίναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε πως η δημιουργία της και τα αποτελέσματά της βασίζονται και αποδεικνύονται σε ιατρικές έρευνες και μελέτες που έχουν διενεργηθεί κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων.

Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο χαρίζουν την πολύτιμη βοήθειά τους στον κόσμο, δεκάδες διακεκριμένοι Σύμβουλοι της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.