Ο Κυριάκος Γεωργίου συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του με Θεοδωρίδου, Ιακωβίδη, Stan!

SoldOut είναι οι εμφανίσεις του Κυριάκου Γεωργίου στο Vogue της Θεσσαλονίκης!

Ο νεαρός καλλιτέχνης κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Πέτρου Ιακωβίδη και του Stan στο “Club Vogue” της συμπρωτεύουσας.

Αν και αρκετά νέος στον χώρο, ο Κυριάκος Γεωργίου έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του και εμφανίσεις στην Αγγλία και στα Βαλκάνια με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής μουσικής σκηνής, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως το νέο ανερχόμενο μουσικό αστέρι!

Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την Βουλγαρία, για να οπτικοποιήσει την νέα του επιτυχία με τίτλο “Τρελαίνομαι”. Πρόκειται για ένα δυναμικό ντουέτο του Κυριάκου μαζί με την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Anelia, με την οποία συνεργάζεται με μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια , αφού η προηγούμενη τους συνεργασία ξεπέρασε τα 7 εκατομμύρια views.
Τέλος, αποτελεί την πρώτη επιλογή για επιχειρηματίες και συνάδελφους του για το πλαισίωμα των μουσικών σχημάτων, αφού οι εμφανίσεις τους σε ελληνικά ραδιοτηλεοπτικά και όχι μόνο δίκτυα, σπάνε κάθε ρεκόρ.

Δείτε φωτογραφίες από τις Live εμφανίσεις του στο Club “Vogue” και Backstage υλικό από τα γυρίσματα του νέου video Clip με την Anelia.

Follow Κυριάκος Γεωργίου:

Facebook page:

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/KyriacosOfficial/” icon=”fa-facebook”]

Instagram:

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.instagram.com/kyriacosgeorgiou” icon=”fa-instagram”]

Twitter:

[social title=”” subtitle=”” link=”https://twitter.com/kyriakosmusic” icon=”fa-twitter”]