Ο Κουρκούλης με την κιθάρα του τραγουδά Παντελίδη! (Video)


Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Κουρκούλης επισκέφθηκε την όμορφη Ψέριμο μαζί με τον Ελληνοαυστραλό δισεκατομμυριούχο Γιάννη Χαλίκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο αιγαιοπελαγίτικο νησί χωρίς την Κέλλυ Κελεκίδου και τα παιδιά τους, που έμειναν στην Αυτραλία, ενώ οι βόλτες με το ιδιωτικό σκάφος του πάμπλουτου επιχειρηματία ήταν πολλές. Ο κ. Χαλίκος διατηρεί στην Ψέριμο -από όπου κατάγεται- μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, προσφέροντας πολλές θέσεις εργασίας στους 50 μόλις κατοίκους του νησιού.

Από τα πλάνα που παρουσίασε ο Μένιο Φουρθιώτης στη σημερινή εκπομπή, φαίνεται πως οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο νησί, μίλησαν με τους κατοίκους -οι οποίο θεωρούν τον Χαλίκο ευεργέτη τους- και δεν δίστασαν να τραγουδήσουν στα ταβερνάκια που επισκέπτονταν για να φάνε.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρκούλης ερμήνευσε με μόνη συντροφιά μια κιθάρα το αγαπημένο τραγούδι «Λιώμα σε γκρεμό» που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του Παντελή Παντελίδη…

Πηγή: newsone.gr