Ο Κώστας Μαρτάκης στη Heaven Music (photo)

Στη Heaven Music θα συνεχίσει τη διαδρομή του ο Κωστής Μαρτάκης.

Ο Κώστας Μαρτάκης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία του.

Με δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία στο ενεργητικό του, ο γοητευτικός τραγουδιστής με την ακαταμάχητη σκηνική παρουσία δε σταματά να βελτιώνεται κάθε ημέρα που περνά, βάζοντας ως μόνο στόχο το καλύτερο.

Πέντε ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, πολλές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες είναι τα τιμαλφή που θα κρατήσει για την επόμενη σελίδα της διαδρομής του.

Ο Κώστας Μαρτάκης προχωρά στον τέταρτο δισκογραφικό προορισμό της καριέρας του και γίνεται μέλος της οικογένειας της Heaven Music, της μεγαλύτερης ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Το δισκογραφικό σχήμα του ομίλου ΑΝΤ1 δυναμώνει ακόμη περισσότερο και καλωσορίζει τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος συναντά τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Βέρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και όχι μόνο.

Ως μέλος αυτής της οικογένειας πλέον, ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζει νέα τραγούδια και σχεδιάζει προσεχτικά το μέλλον του, καθώς εξελίσσεται καλλιτεχνικά, με μόνιμο όπλο τη βελούδινη φωνή του.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr