Ο Khalid και η Normani παρουσιάζουν το “Love Lies”!

Από το soundtrack της ταινίας «Love Simon».

Με το single “Love Lies” να βρίσκεται πλέον στο Top 10 του ελληνικού Spotify Chart και στο Νο1 της Spotify Viral Greece κατηγορίας, o Khalid και η Normani συνεχίζουν με το αισθησιακό RnB τους να σκαρφαλώνουν στις κορυφές των Chart.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο soundtrack της ταινίας «Love Simon», την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο Jack Antonoff και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου μέσω της Sony Music και σε φυσικό προϊόν. Μεταξύ αυτών συμμετέχουν και οι Troye Sivan, η MØ, ο ίδιος ο Antonoff ως Bleachers , αλλά και κλασικές επιλογές από τη Whitney Houston, τους Jackson 5 και τον Brenton Wood.

Για την προώθηση του νέου αυτού single οι νεαροί καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν και το επίσημο videoclip του. Την σκηνοθεσία του ανέλαβαν οι Gerard Bush και Christopher Renz, οι οποίοι κατάφεραν επιτυχώς να μεταφέρουν τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που εκπέμπει το τραγούδι, στο videoclip με ένα όμορφο σενάριο.

Σε αυτό, ο Khalid υποδύεται τον παρκαδόρο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο επισκέπτεται η Normani για να κάνει κάτι ασυνήθιστο.

Για τον εικοσάχρονο Khalid όλα ξεκίνησαν τον καιρό που φοιτούσε στο λύκειο. Σε ηλικία 19 ετών κυκλοφόρησε τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του, το «American Teen» (2017), το οποίο έγινε πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, έχοντας ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Η 21χρονη Normani Kordei έχει γίνει γνωστή μέλος του γυναικείου συγκροτήματος των Fifth Harmony, οι οποίες αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα σχήματα στο είδος τους αυτή τη στιγμή.

[ot-video][/ot-video]