Ο Justin Bieber μοιράζεται την acoustic έκδοση του «Intentions»


Ο αστέρας της pop τραγουδάει το «Intentions» έχοντας μόνο τη συνοδεία της κιθάρας του.

Ο Justin Bieber μοιράζεται μία υπέροχη acoustic έκδοση του τραγουδιού «Intentions» από το νέο άλμπουμ του «Changes», ένα κομμάτι που είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του, τη Hailey Baldwin.

Η ακουστική εκδοχή του τραγουδιού είναι αρκετά λιτή, έχει μόνο τη φωνή της Καναδού τραγουδιστή και μία κιθάρα να τον συνοδεύει, ενώ έχει αφαιρεθεί το κουπλέ του Quavo.

Ο Justin Bieber είχε μιλήσει για τη σημασία του «Intentions» όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «Changes», στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

«Μιλάει για τις προθέσεις που έχω για τη σύζυγό μου, να την αγαπάω μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος και είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα», είχε πει ο αστέρας της pop για το τραγούδι.

Ο Justin Bieber είχε αναφερθεί στο νόημα του «Intentions» και σε μία σύντομη εμφάνισή του στο πλατό του MTV στην Times Square της Νέας Υόρκης.

«Νομίζω ότι πολλοί από εμάς, μεταξύ αυτών κι εγώ, ξεχνάμε να θέσουμε στόχους. Ως άνθρωποι βυθιζόμαστε στα καθημερινά προβλήματα και στις ανησυχίες και νομίζω ότι αυτό το οποίο θέτουμε ως στόχο μας, κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα και την ποιότητα της ζωής μας», είχε σχολιάσει.

Η πρωτότυπη έκδοση του «Intentions» σηματοδότησε την τρίτη συνεργασία του Justin Bieber με τον Quavo των Migos.

Το τραγούδι έχει γίνει ήδη χρυσό στις ΗΠΑ και έχει ανέβει στο Top 10 του αμερικανικού και του βρετανικού chart, αλλά και στις πρώτες θέσεις των charts σε Καναδά, Αυστραλία, Ολλανδία και άλλες χώρες.

Πηγή : Hit Channel