Ο Jason Derulo μας βάζει στο ρυθμό του «Take You Dancing»


Ακόμα ένα ακαταμάχητο τραγούδι από τον Jason Derulo.

Ο Jason Derulo συνεχίζει να μας εκπλήσσει με νέες επιτυχίες, καθώς μόλις κυκλοφόρησε το νέο του καλοκαιρινό single «Take You Dancing».

Μετά την απίστευτη επιτυχία που γνώρισαν τα dance κομμάτια του «Savage Love» και «Coño», ο Αμερικανός καλλιτέχνης δίνει τη σκυτάλη σε άλλο ένα συγκλονιστικό κομμάτι.

Το τραγούδι «Take You Dancing» είναι ένα από τα πιο upbeat χορευτικά κομμάτια του Jason Derulo, ένα τραγούδι που θα σε κάνει να τραγουδάς και να χορεύεις ακατάπαυστα.

Όπως τόνισε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια με τα οποία έχω δουλέψει».

«Σε αυτές τις στιγμές, όλοι χρειαζόμαστε ένα τραγούδι που θα μας ανεβάσει», σχολίασε επίσης ο Jason Derulo για το single.

Το «Take You Dancing» κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music και συνοδεύεται από ένα επίσημο dance video που απευθύνεται στο κοινό του TikTok, ενώ το επίσημο music video για το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μάλιστα ο Jason Derulo παρουσίασε σήμερα το νέο τραγούδι του στη σειρά καλοκαιρινών συναυλιών της εκπομπής «Good Morning America» του ABC.

Άκουσε και εσύ το «Take You Dancing» στο Spotify, δες το συναρπαστικό music video στο YouTube, βάλε τη μουσική στο τέρμα και ετοιμάσου για πολύ χορό.

Πηγή : hit-channel.com