Ο James Corden αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση των Βραβείων Grammy

Ο James Corden παίρνει το «πράσινο φως» ώστε να παραμείνει στην παρουσίαση των Βραβείων Grammy.

Στο πόστο του οικοδεσπότη των Βραβείων Grammy θα επανέλθει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο James Corden.

Η μεγαλύτερη γιορτή στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας συμπληρώνει εξήντα έτη ιστορίας και για το λόγο αυτό θα εγκαταλείψει προσωρινά τη μόνιμη έδρα που διατηρεί τα τελευταία έτη στο Λος Άντζελες, το «Staples Center».

Η εξηκοστή τελετή απονομής των Βραβείων Grammy θα εορταστεί καταλλήλως, με τους ιθύνοντες να έχουν λάβει την απόφαση να διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη και το εντυπωσιακό «Madison Square Corden», στις 28 Ιανουαρίου 2018, όπου θα συγκεντρωθεί η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Η παρουσία του James Corden στη θέση του παρουσιαστή στα φετινά Βραβεία Grammy, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, ήταν ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της εκδήλωσης.

Ο 38χρονος Βρετανός, που διατηρεί την εκπομπή «The Late Late Show» από όπου προέκυψε το περίφημο «Carpool Karaoke», «έκλεψε» την παράσταση με το πηγαίο χιούμορ του, την άνεση ευελιξίας επάνω τη σκηνή και τα στιγμιότυπα απείρου κάλλους που προσέφερε.

Η συνταγή δοκιμάστηκε με επιτυχία και ο James Corden που αντεπεξήλθε με επιτυχία στις απαιτήσεις παίρνει το «πράσινο φως» προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση των επετειακών εξηκοστών Βραβείων Grammy, αντικαθιστώντας τον Αμερικανό ράπερ LL Cool J (James Todd Smith) ο οποίος είχε τη συγκεκριμένη ευθύνη από το 2012 έως το 2016.