Ο Γρίφος που έχει κάνει τους Πάντες να Κολλήσουν: Εσύ ΠΟΣΑ ζώα λες ότι Υπάρχουν σε αυτή την Εικόνα; Η απάντηση θα σε Εκπλήξει!


Οι άνθρωποι προβληματίζονται πρόσφατα με τον τελευταίο γρίφο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο – ζώα κρυμμένα μέσα σε μια οφθαλμαπάτη. Ο γρίφος, ο οποίος δείχνει διάφορα ζώα, προκάλεσε σύγχυση στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων όσον αφορά το πόσα ζώα δείχνει.

Αν και ο ελέφαντας είναι ευδιάκριτος, τα άλλα κρυμμένα ζώα είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν.

3391

Η φωτογραφία ανέβηκε χτες σε μια σελίδα στο Facebook και έχει διχάσει τους χρήστες. Οι απαντήσεις για το πόσα ζώα υπάρχουν στην εικόνα ποικίλουν από 4 σε 16. Μετά από προσεκτική παρατήρηση, φαίνεται ότι στην εικόνα υπάρχει ένας ελέφαντας, ένα γαϊδούρι, ένας σκύλος, μια γάτα, ένας αρουραίος, ένα φίδι, ένα δελφίνι, μια χελώνα και ένα ψάρι.

Αλλά ένας χρήστης αποκάλυψε 16 ζώα, ανάμεσα τους μια γαρίδα και ένας ξιφίας.

3430

Αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε μετά την εικόνα μιας μπαλαρίνας ανάμεσα σε ένα κοπάδι φλαμίνγκο που άφησε το διαδίκτυο εξίσου άφωνο. Η εικόνα δείχνει δεκάδες φλαμίνγκο και ανάμεσα τους είναι κρυμμένη μια μπαλαρίνα η οποία δεν εντοπίζεται εύκολα.

Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα με 5 λεπτά για να την βρουν. Εσείς μπορείτε να την εντοπίσετε;

1 2

Ο γρίφος, ο οποίος είναι σχεδιασμένος από το Dancewear Central, σχεδιάστηκε προκειμένου να παρέχει ενημέρωση για το μπαλέτο και τον χορό.

Είναι ο τελευταίος από μια σειρά γρίφων που σαρώνουν το διαδίκτυο. Στις αρχές της εβδομάδας κυκλοφόρησε μια φωτογραφία ενός σκοτεινού υπογείου και έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν.

Η σκοτεινή εικόνα έχει έναν κόκκινο κύκλο και οι χρήστες κάνουν ζουμ για να δουν τι έχει μέσα.
Ωστόσο, μπερδεύονται, αφού δεν υπάρχει τίποτα μέσα στον κύκλο.

3

Πολλοί σχολίασαν ότι δεν έβλεπαν κάτι το παράξενο, ενώ άλλοι παραδέχονται ότι τρόμαξαν όταν κατάλαβαν τελικά τι πάει στραβά με την εικόνα.

4

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα στον κόκκινο κύκλο, αλλά αν κοιτάξετε στα αριστερά της εικόνας, θα δείτε μια τρομακτική φάτσα να ξεπροβάλει από την γωνία.

Πολλοί παραδέχονται ότι τρόμαξαν όταν το εντόπισαν.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε και μια φαινομενικά συνηθισμένη φωτογραφία 3 γυναικών να κάθονται στο παγκάκι ενός πάρκου. Πολλοί απόρησαν με την συγκεκριμένη φωτογραφία, γιατί παρ’όλο που με μια πρώτη ματιά δείχνει φυσιολογική, υπάρχει κάτι παράξενο αν την κοιτάξετε πιο προσεκτικά.

5

Ωστόσο, όσοι είδαν την εικόνα δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι σημαίνει ο κύκλος. Οι οφθαλμαπάτες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο διαδίκτυο. Με μια πρώτη ματιά, η παρακάτω εικόνα δείχνει σαν μια συνηθισμένη σέλφι μιας νεαρής γυναίκας.

Αν κοιτάξετε όμως προσεκτικά, θα δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν τι παράξενο έχει η εικόνα αυτή.

6

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι η γυναίκα στην πραγματικότητα έχει 6 αντί για 5 δάχτυλα. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα photoshop για να μπερδεύει.

7

Το ίδιο συνέβη και με την φωτογραφία ενός λουλουδάτου χαλιού που δημοσιεύτηκε από μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες. Για ποιον λόγο μπέρδεψε τους ανθρώπους; Γιατί η φωτογραφία περιέχει ένα κρυμμένο κινητό σε ένα δύσκολο σημείο. Το κινητό έχει λουλουδάτο σχέδιο το οποίο δεν μοιάζει με αυτό του χαλιού.

4334 4422 4518

 

Ακόμα παιδεύεστε; Η συσκευή βρίσκεται δίπλα στο δεξί πόδι του τραπεζιού, στο πάνω μέρος της φωτογραφίας. Μπορεί να δείχνει απλό, αλλά χιλιάδες άνθρωποι έχουν προβληματιστεί. Μερικές φορές οι γρίφοι που φαίνονται πιο εύκολοι είναι τελικά οι πιο δύσκολοι.

Ένας άλλος γρίφος που τρέλανε το διαδίκτυο ακολουθεί αυτούς τους κανόνες.

1 2

Αυτή η φωτογραφία δείχνει ένα γκρίζο κάθισμα αυτοκινήτου και περιέχει ένα κρυμμένο αντικείμενο. Στην αρχή είναι σχεδόν αδύνατο να το εντοπίσει κανείς. Είναι πολύ καλά κρυμμένο, γιατί έχει το ίδιο χρώμα με το κάθισμα. Μετά από προσεκτική αναζήτηση, όμως, θα δείτε ότι υπάρχει ένα γκρίζο iPad πάνω στο κάθισμα.

 

Credit: dailymail.co.uk