Ο Γιώργος Σαμπάνης στην εντατική – Απίστευτο concept του νέου video clip! (Photos)


Το πιο ιδιαίτερο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη, ένα συναρπαστικό δείγμα σύγχρονης pop-rock ελληνικής μουσικής από τον ομότιτλο δίσκο με τις non-stop επιτυχίες αποκτά εικόνα.

Από τον τελευταίο δίσκο του έχουν αναμφισβήτητα προκύψει ήδη μεγάλες επιτυχίες («Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», «Κανείς Δεν Ξέρει», «Ποιον Αγαπάς»), αγαπημένα του κόσμου τραγούδια, όλα σε μουσική του ίδιου του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της σπουδαίας Ελεάνας Βραχάλη.

Έφτασε, όμως, τώρα η ώρα να κυκλοφορήσει επίσημα ως single και το πιο ιδιαίτερο τραγούδι που έχει γράψει μέχρι τώρα για τον εαυτό του (και που σημαίνει πολλά για εκείνον προσωπικά), το ομότιλο τραγούδι του δίσκου «ΜΟΝΟ ΕΞ’ ΕΠΑΦΗΣ», ένα πραγματικά συναρπαστικό δείγμα σύγχρονης pop-rock ελληνικής μουσικής!

Το «Μόνο Εξ Επαφής» ξεκινάει απειλητικά σαν μια υποβλητική ροκ μπαλάντα, ανεβάζει στροφές γρήγορα και απροσδόκητα και καταλήγει σε ένα κρεσέντο συναισθημάτων, από έναν τρελά ερωτευμένο άντρα που δέχεται μόνο το «από κοντά», «Μόνο Εξ Επαφής», αλλιώς καθόλου…

Το τέταρτο κατά σειρά single από το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι δίσκοι του δεν είναι των 1-2 hits, αλλά αξίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι, όλα κατεργασμένα διαμάντια από δυο δημιουργούς (Σαμπάνης, Βραχάλη) και έναν παραγωγό (Σούμκα) που τιμούν την ελληνική δισκογραφία και το κοινό που τους εμπιστεύεται.

Το single «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», όπως κι ολόκληρο το ομότιτλο άλμπουμ κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε το γνωστό τραγουδιστή στην εντατική… για ποιο λόγο; Μα φυσικά για τις ανάγκες του concept!!

Κυκλοφορεί σύντομα…

sabanis_exepafis1

sabanis_exepafis2

sabanis_exepafis3