Ο Γιώργος Σαμπάνης κόβει την ανάσα με το video clip του «Μπορείς Και Χειρότερα»

Ένα video clip που κόβει στην ανάσα επεκτείνει την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Σαπμπάνης στις οπτικοποιήσεις των τραγουδιών του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης καθηλώνει με ένα συναρπαστικό video clip.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του γοήτευσε το κοινό για άλλη μία φορά με «Λόγια Που Καίνε» και έκαναν πράξη τη νέα δισκογραφική δουλειά του, τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Συναρπαστικά «Λόγια Που Καίνε» που επένδυσε με ακαταμάχητη μουσική ο καταπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης και περιέβαλε με συγκλονιστικούς στίχους η ανεπανάληπτη Ελεάνα Βραχάλη. Το τελικό άκουσμα ολοκληρώνεται με τις εξαιρετικά επιμελημένες ενορχηστρώσεις του Soumka.

«Τώρα ποιος επιζεί στους κανόνες»

Το «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» ήταν μία επιτυχία που αγαπήθηκε στιγμιαία και σταμάτησε την καρδιά και την αναπνοή μέχρι το επόμενο τραγούδι.

Ακολούθησε το «Μην Ανησυχείς», μία σπάνια σχισμή πίστης στον αληθινό έρωτα, έκανε θραύση και κατέκτησε την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο. Το «Μόνο Εσύ» αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στον έρωτα και κρεμάστηκε από την «κλωστή» της αγάπης, αλλά και από την κορυφαία δυάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Τη σκυτάλη παίρνει το «Μπορείς Και Χειρότερα», μία δημιουργία που μάχεται με τις ανοιχτές πληγές ενός ραγισμένου έρωτα με ισοπεδωτικό πέρασμα, που συνεχίζει να κατασπαράζει ό,τι απέμεινε. Το τραγούδι μετουσιώνεται σε εικόνα με ένα ultra-μοντέρνο, συνταρακτικό video clip, από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Γιώργος Σαμπάνης και πάντα περιμένουμε να απολαύσουμε με κομμένη την ανάσα.

Τη σκηνοθεσία έφερε εις πέρας ο ταλαντούχος Jimi Drosinos, μετουσιώνοντας σε εικόνα «τον (εσωτερικό) πόνο που μας κατασπαράζει μετά από κάθε μεγάλη προδοσία και μας κάνει αυτοκτονικά να (απο)ζητούμε πίσω τον απαγωγέα της καρδιάς μας, επιβεβαιώνοντας το σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Το «Μπορείς Και Χειρότερα» και ο δίσκος επιτυχιών «Λόγια Που Καίνε» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

[ot-video][/ot-video]