Ο Γιώργος Παπαδόπουλος «Μου ‘Χε Πει» ότι το νέο τραγούδι πλησιάζει


Αντίστροφα μετρά ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τα αποκαλυπτήρια του καινούριου του single.

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν έως ότου ο Γιώργος Παπαδόπουλος κάνει διαθέσιμη τη νέα επιτυχία του.

Ανήκει στους πιο σημαντικούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της γενιάς του. Και αυτό το συνειδητοποιεί κανείς παρατηρώντας τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα. Έχει γράψει συνθέσεις για καλλιτέχνες όπως  οι Έλενα Παπαρίζου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Πάνος Κιάμος και άλλους, διαθέτοντας όλο το περιθώριο για ακόμη περισσότερες συμπράξεις.

Σε άνοδο βρίσκεται και η προσωπική σταδιοδρομία του στο τραγούδι, η οποία θα συνεχιστεί λίαν συντόμως σε δρόμο επιτυχιών.

Το Νο1 στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις «Δεν Το Αντέχω» ακολούθησε για το Γιώργο Παπαδόπουλο πριν λίγους μήνες το «Όλοι Μου Λένε», μία δυναμική μπαλάντα σε δική του μουσική και στίχους της Μαρί Κυριακού που δικαίωσε παρομοίως την επιλογή της, αφού αναρριχήθηκε σε πολύ υψηλή θέση στο ελληνικό Airplay Chart.

Ολοκληρώνοντας τις υπέρ-επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και το «Room 63» που διήρκεσαν εφτά ολόκληρους μήνες και ενώ παίρνει θέση στην κριτική επιτροπή του «X Factor», ο Γιώργος Παπαδόπουλος δε σταματά να μας εκπλήσσει μουσικά.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το καινούριο τραγούδι του ονομάζεται «Μου ‘Χε Πει».

Με το όνομα του Γιώργου Παπαδόπουλου να υπάρχει τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους, τα αποκαλυπτήρια του «Μου ‘Χε Πει» και του αντίστοιχου video clip έχουν δρομολογηθεί από την Panik Records και την Criminal Music για την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr