Ο Γιώργος Μιχαηλίδης θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Junior Eurovision 2016| Ακούστε το τραγούδι του!

Η Κύπρος επέστρεψε στη Junio Eurovision πιο δυνατή από ποτέ!

Ο νεαρός Γιώργος Μιχαηλίδης επιλέχθηκε ώστε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision Junior 2016.

Με ένα καθαρόαιμο house club song θα ταξιδέψει στη Μάλτα ο κύπριος τραγουδιστής για να μας δείξει όσα συμβαίνουν στο… δικό του “Dance Floor”, σύμφωνα με τον τίτλο του τραγουδιού του. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα τη Δευτέρα 3/10 και μαζί με αυτό και το video clip του. Δύσκολες χορογραφίες, techno ρυθμοί και πάθος για τη μουσική είναι τα στοιχεία που κάνουν τη συμμετοχή της Κύπρου μία από τις πιο ώριμες φέτος.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης μας εξομολογείται πως λατρεύει το χορό και μας παρασύρει σε αυτόν. Η συμμετοχή του επιλέχθηκε μέσα από μια πλειάδα συμμετοχών που κατατέθηκαν στο ΡΙΚ. Η πενταμελής Κριτική Επιτροπή που όρισε το ΡΙΚ και την οποία αποτελούσαν οι: Σαλώμη Χατζηνεοφύτου, Λία Κάσιου, Σπύρος Σπύρου, Φλωρέντιος Τσούκκας και Στέφανος Χαραλάμπους, άκουσε και τις επτά συμμετοχές, τις αξιολόγησε και προχώρησε στην επιλογή.

Μετά από μία χρονιά απουσίας, η Μεγαλόνησος επιστρέφει στη Junior Eurovision με μεγάλες αξιώσεις μάλιστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μιχαηλίδης έγινε γνωστός στην Κύπρο ύστερα από την συμμετοχή και τη νίκη του στο The Musical Kids που προβλήθηκε στο Sigma.

[ot-video][/ot-video]