Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας δείχνει πως να φτιάξουμε φανουρόπιτα


Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης σε ένα νέο βίντεο αποκάλυψε πως ο ίδιος κάθε χρόνο ετοιμάζει φανουρόπιτες για τη γιορτή του Αγίου Φανουρίου, που είναι στις 27 Αυγούστου και μας έδειξε και τη συνταγή με 7 υλικά.

Η Φανουρόπιτα αποτελεί γλυκιά ανάμνηση των παιδικών χρόνων αφού κάθε χρόνο την έφτιαχνε η μητέρα του. Τα υλικά προέρχονται από την Κρήτη, όπου έχει γυριστεί και το βίντεο με τη συνταγή, κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, ενώ η ρακή που χρησιμοποιείται στη συνταγή είναι από το θείο του Γιώργου, όπως αναφέρει ο ίδιος

Το συμβολικό ελληνικό παραδοσιακό γλυκό ετοιμάζεται κάθε χρόνο για την εορτή του Αγίου Φανουρίου στις 27 Αυγούστου, ζητώντας από τον Άγιο να φανερώσει χαμένα αντικείμενα ή να φέρει αυτό που επιθυμεί ο καθένας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Γιώργος Μαζωνάκης στο βίντεο, όταν φτιάχνουμε Φανουρόπιτα η παράδοση θέλει να έχουμε ανάψει ένα κερί και θυμίαμα.

Δες ολόκληρο το βίντεο, με τον Γιώργο Μαζωνάκη με το μοναδικό του χιούμορ και τις ξεχωριστές του ατάκες, να παρουσιάζουν με το Δημήτρη Μακρυνιώτη και να αποκαλύπτουν μία εύκολη συνταγή για υπέροχη Φανουρόπιτα με μόλις 7 υλικά, εδώ:

Πηγή : mag.sigmalive.com