Ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζει το video clip για το καινούργιο τραγούδι του


Με καινούργιο τραγούδι και music video θα επιστρέψει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζει ένα νέο video clip.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες το μουσικό βίντεο που θα συνοδεύσει το καινούργιο τραγούδι του και μοιράστηκε μέσα από τους επισήμους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία από τα παρασκήνια.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Πλούταρχος είναι αναβάτης σε μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα με αναμμένη τη μηχανή, την ώρα που έχει πέσει το σκοτάδι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανάρτησε επίσης στις ιστορίες του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram ένα σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα, στο οποίο έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε ένα αρκετά μικρό δείγμα από το νέο τραγούδι του. «Έρχεται σύντομα», σημειώνεται.

 Το περασμένο φθινόπωρο ο Γιάννης Πλούταρχος εγκαινίασε επίσημα τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους και αποκάλυψε το πρώτο single από τον κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζει με τον καταξιωμένο σύνθετη.

Το «Περνάς Καλά», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού από την κυκλοφορία του από την Panik Platinum στα τέλη του Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Επίσης το «Περνάς Καλά» διαθέτει επί σειρά εβδομάδων μία σταθερή θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και συμπληρώνει 13 συνεχόμενες εβδομάδες στην κατάταξη, όπως αποτυπώνεται εβδομαδιαίως από τη MediaInspector.

Πηγή : hit-channel.com