Ο Γιάννης Λεμπέσης παρουσιάζει «Τα Ρεμπέτικα Τραγούδια»

Με τίτλο: «Τα ρεμπέτικα τραγούδια», κυκλοφoρεί από το Ogdoo Music Group, το καινούργιο τραγούδι του τραγουδοποιού και τραγουδιστή Γιάννη Λεμπέση.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο, στακάτο ζεϊμπέκικο που «βαδίζει» και αναπτύσσετε στο μουσικό δρόμο Νιαβέντ που ο Λεμπέσης γνωρίζει και χειρίζεται με τον ιδανικότερο τρόπο και προσωπικό ύφος και χρώμα.

Εδώ ο Γιάννης Λεμπέσης κάνει μία εξαίρεση στο κανόνα πού ακολουθεί στα 35 χρόνια της δισκογραφίας του (να γράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών του) και υπογράφει μόνο τη μουσική.

Τους πανέμορφους και ιδιαίτερους στίχους έχει γράψει ένας από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του, με σημαντικές περγαμηνές και συνεργασίες, ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Οι μουσικοί που συνεργάστηκαν στην ηχογράφηση, (Πορφύρης Κονάς, Γιάννης Φουστέρης, Θεόδωρος Κυδωνιεύς και Σπύρος Γλένης, όλοι φίλοι και μακροχρόνιοι συνεργάτες του Λεμπέση), έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και όπως πάντα με ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ όργανα και ΦΥΣΙΚΟ ήχο.

Ο Γιάννης Λεμπέσης έπαιξε με το προσωπικό ύφος και χρώμα Μπουζούκι, Τζουρά και Μπαγλαμά και ειδικά το Μπουζούκι (παμπάλαιας κατασκευής) εντυπωσιάζει με τον κρυστάλλινο και μεστό του ήχο.

Η ερμηνεία του ψυχωμένη με ύφος χρώμα, ποιότητα και προσωπικό χαρακτήρα.

Η ηχοληψία για σεμινάριο γνήσιου, αληθινού και καθάριου Λαϊκού ήχου.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ…

Ogdoo Music Group