Ο Γιάννης Κότσιρας στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή 21/4 στο Kaye Playhouse at Hunter College!

Μία ξεχωριστή συναυλία στη Νέα Υόρκη θα δώσει ο Γιάννης Κότσιρας, παρουσία ομογενών και ξένων θεατών.

Ο δημοφιλής και καταξιωμένος Έλληνας καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας κατενθουσίασε ομογενείς και ξένους, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη του προσωπική εμφάνιση στις ΗΠΑ, στη sold-out συναυλία του ΑΚΤΙΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ, τον Απρίλιο του 2015.

Κατ’ απαίτηση του κοινού επανέρχεται για το «Ελληνικό Μουσικό Ταξίδι 2017» που διοργανώνει ο κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Ακτίνα» με παραγωγό την Έλενα Μαρουλλέτη.

Η νέα ξεχωριστή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα δίνεται την Παρασκευή 21 Απριλίου στο ιστορικό θέατρο του Μανχάτταν, Kaye Playhouse at Hunter College στους 68 Δρόμους μεταξύ των Λεωφόρων Πάρκ και Λέξινγτον στο Μανχάταν.

Εισιτήρια προπωλούνται αποκλειστικά από τους διοργανωτές και η ζήτηση ήταν πρωτοφανής από τη στιγμή που η συναυλία ανακοινώθηκε επισήμως στις 18 Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στην κυριακάτικη εκπομπή του ΑΚΤΙΝΑ FM.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα τραγουδήσει ξανά για τη στήριξη των κοινωφελών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών ΑΚΤΙΝΑ FM και ΑΚΤΙΝΑ TV που εκπέμπουν από τον δημόσιο σταθμό WNYE FM/TV και υπόσχεται άλλη μία μαγική βραδιά στο θέατρο Kaye με ένα νέο και μοναδικό πρόγραμμα που θα καλύπτει κλασσικές μεγάλες του επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία του, αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο του άλμπουμ «Ψεύτης Καιρός» που ήδη έχει διακριθεί και αγαπηθεί διεθνώς.

Τον συνοδεύει η ορχήστρα του με τους διακεκριμένους σολίστες, Άκη Κατσουπάκη, πιάνο/πλήκτρα, Βαγγέλη Μαχαίρα, πουζούκι/μπαγλαμά/τζουρά, Κώστα Μιχαλό, κιθάρες/τραγούδι, Γιάννη Γρυπαίο, μπάσσο και ΆκηΓαβαλά, ντραμς.