Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει ζωντανά το νέο άλμπουμ «Ψεύτης Καιρός»

Τα τραγούδια που επέλεξε για το ψηφιδωτό του καινούριου δίσκου θα παρουσιάσει σε μία μοναδική ζωντανή βραδιά ο Γιάννης Κότσιρας. Ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ζωντανά στο Θέατρο «Άλφα» τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, παρουσία όλων των δημιουργών τους και με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας. Ο δίσκος ζυμώθηκε στα δύο χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τη συνάθροισή του καλλιτέχνη με το Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου στο δίσκο «Ό,τι Θυμάσαι Δεν Πεθαίνει».

Παράλληλα με την έναρξη των παραστάσεών του με το Γιώργο Νταλάρα, το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στην «Ακτή Πειραιώς», ο Γιάννης Κότσιρας παρέχει τη δυνατότητα στους φίλους και θαυμαστές του να απολαύσουν τα ακούσματα του καινούριου άλμπουμ του σε μία ζωντανή βραδιά ειδικά αφιερωμένη στο συγκεκριμένο σκοπό. Το «Κάθε Φορά» είναι το τραγούδι που προϋπάντησε την έλευση του «Ψεύτης Καιρός», όπως είναι και η ονομασία της επερχόμενης και πολυσυλλεκτικής δουλειάς του ερμηνευτή.

kotsiras

Στα ονόματα που τοποθετούν τη σφραγίδα τους συναντούμε καταξιωμένους αλλά και νεότερους δημιουργός όπως οι Μάνος Ελευθερίου, Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, Αντώνης Μιτζέλος, Κώστας Λειβαδάς, Σταύρος Σταύρου, Σταύρος Σιόλας, Νίκος Μωραΐτης, Δημήτρης Υφαντής, Πόλυς Κυριάκου, Βαγγέλης Μαχαίρας, Rous, Γιώργος Kαλούδης και Σταυρούλα Παγώνα. Ο Γιάννης Κότσιρας δεν παραλείπει ούτε εδώ να επιδείξει τα αποστάγματα και της δικής του έμπνευσης. Η παρουσίαση του CD «Ψεύτης Καιρός», το οποίο θα τεθεί σε κυκλοφορία από τη Minos EMI / Universal οσονούπω, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο «Άλφα» με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας και όλων των συντελεστών του.

Πηγή: hitchannel.com