Ο GEORGE COSBY ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ SINGLE “DAY IN DAY OUT”Μία από τις πιο ξεχωριστές νέες φωνές του Ηνωμένου Βασιλείου, ο George Cosby, μοιράστηκε το τεράστιο νέο του single “Day In Day Out“, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της Panik Records / Sony Music. Το βίντεο, που επίσης κυκλοφορεί, είναι σε σκηνοθεσία του Joel Barney και ακολουθεί τον George Cosby γύρω από την αγγλική ύπαιθρο και τις ακτές της. Η ομορφιά και το τεράστιο τοπίο έρχεται σε αντίθεση με τη σύγχρονη κυριαρχία με την οποία αγωνίζεται.

Το single έρχετα αμέσως μετά το ντεμπούτο του George, το “Real Love“, το οποίο έχει φτάσει πάνω από 700 χιλιάδες streams παγκοσμίως, καθώς και το δεύτερο single του “Lost On You“.

Την περασμένη εβδομάδα, ο George έπαιξε στο φεστιβάλ Great Escape, παρουσιάζοντας acoustic versions των “Lost On You” και “Real Love”. Τα Mahogany sessions για το “Real Love” και το “Lost On You” έχουν επίσης συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες streams, ευχαριστώντας τους fans, νέους και παλιούς.

Ο κόσμος χρειάζεται ονειροπόλους και ο George Cosby είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Ο ξεχωριστός του ήχος, αντλεί έμπνευση απευθείας από τον κινηματογραφικό καμβά που καταλαμβάνει το μυαλό του – αποτελούμενο από τα υψηλά και τα χαμηλά επίπεδα της αγάπης, της ζωής και όλων των ενδιάμεσων. Ταξίδεψε στον κόσμο, δούλεψε σε περίεργες δουλειές για να καλύψει τις ανάγκες του (συμπεριλαμβανομένου ενός σύντομου διαστήματος σε ένα νεκροτομείο), ερωτεύτηκε και ράγισε την καρδιά του – αλλά το ρομαντικό του πνεύμα παραμένει άθικτο.

Η μουσική του είναι γεμάτη σώμα και φιλόδοξη. Το ντεμπούτο του single “Real Love” ήταν μια συναρπαστική πρώτη εισαγωγή – μια συγκλονιστική μπαλάντα που αμφισβητεί τις παραδοσιακές έννοιες της αρρενωπότητας και του ρομαντισμού. Αντικατοπτρίζοντας το στιλ του Roy Orbison και τον σκεπτικισμό της Lana Del Rey, το “Real Love” είναι διαχρονικό. Από τη μία μπορεί να σε ταξιδέψει στο παρελθόν και την ίδια στιγμή να σε προσγειώσει στο μέλλον.

© 2021 Panik Records