Ο Freddie Mercury πηγή έμπνευσης για το ρόλο του Rami Malek στον James Bond

Ο χαρακτήρας του Freddie Mercury υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον τρόπο με τον οποίο ο Rami Malek απέδωσε τον κακοποιό στην επερχόμενη ταινία του James Bond.

Φαίνεται ότι ο Freddie Mercury «στοιχειώνει» πλέον τον Rami Malek. Ο δεύτερος υποδύθηκε τον ροκ σταρ στην ταινία «Bohemian Rhapsody» και για τον ρόλο του κέρδισε το Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου το 2019.

Τώρα ο Malek αποκαλύπτει ότι ο χαρακτήρας του Freddie Mercury υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον τρόπο με τον οποίο απέδωσε τον κακοποιό στην επερχόμενη ταινία του James Bond, του «No Time to Die», δηλώνοντας πως σκόπιμα δεν θέλησε να μιμηθεί τους κακούς των προηγούμενων ταινιών.

«Αν πήγαινα εκεί και προσπαθούσα να αντιγράψω κάποιον, ποια χαρά ή διασκέδαση θα προσέφερα;», δήλωσε ο ηθοποιός στο Empire Magazine.

«Αυτό μπορεί να είναι ένα μάθημα που πήρα από τον Mercury. Εάν δεν ήταν κάτι πρωτότυπο, γιατί να ασχοληθεί κανείς; Έχω υιοθετήσει κάποια πράγματα από μερικούς αγαπημένους μου χαρακτήρες», πρόσθεσε.

«Προσπάθησα όμως, να δώσω νέα πνοή σε αυτόν τον χαρακτήρα με κάτι που νόμιζα ότι έχει νόημα γι’ αυτόν, για να μπορεί να είναι, ταυτόχρονα, και συγκλονιστικός και αποθαρρυντικός», είπε.

Ο Rami Malek αποκάλυψε επίσης ότι ανέπτυξε μια συγκεκριμένη φωνή για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη νέα ταινία του James Bond με τη βοήθεια του ίδιου καθηγητή φωνητικής που τον βοήθησε να ενσαρκώσει τον Freddie Mercury.

Ο Malek είναι ο Safin στο «No Time To Die», ένας κακοποιός που φοράει μάσκα από πορσελάνη στο μισό του πρόσωπο.

Η ταινία, που θα είναι και η τελευταία του Daniel Graig ως 007, θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 2 Απριλίου.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ