Ο έρωτας θα έρθει να σας συναντήσει την κατάλληλη στιγμή


Περιμένετέ τον. Περιμένετε εκείνον που θα καταλαβαίνει τα άγχη σας. Περιμένετε εκείνον που θα σας τρελαίνει, αλλά και που θα γνωρίζει πώς να σας τραβήξει έξω από αυτή την τρέλα.

Περιμένετε εκείνον που θα κοιτά εσάς και μόνο εσάς, όταν θα του μιλάτε. Περιμένετε εκείνον που θα σας κάνει να νιώθετε ότι είστε μόνοι  πάνω στον πλανήτη γη, ακόμα κι αν βρίσκεστε μέσα σε κόσμο. Περιμένετε εκείνον που θα σαστίζει, όταν θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο.

Περιμένετε εκείνον που θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Εκείνον του οποίου η παρουσία θα σας φέρνει αυτόματα ανακούφιση. Περιμένετε εκείνον με τον οποίο θα νιώθετε ότι είστε σπίτι σας.

Περιμένετε εκείνον που θα σας βοηθήσει να δείτε γιατί δεν λειτούργησε με όλους τους άλλους. Περιμένετε εκείνον που θα σας δείξει γιατί τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Περιμένετε εκείνον που θα σας κάνει να χαμογελάτε, όταν έχετε βάλει τα κλάματα. Περιμένετε εκείνον που δεν θα φεύγει από δίπλα σας, όταν θα είστε θυμωμένοι. Εκείνον που θα επικοινωνεί μαζί σας, επειδή πιστεύει και σε εσάς και στη σχέση που έχετε χτίσει.

Περιμένετε εκείνον που δεν σας λέει απλά πώς νιώθει, σας το δείχνει κιόλας. Περιμένετε εκείνον που δείχνει και διατηρεί συνέπεια. Εκείνον που δεν θα σας αφήνει να μαντεύετε και να σπάτε το κεφάλι σας για το πού βρίσκεστε σε αυτή τη σχέση και οι δύο.

Περιμένετε εκείνον με τον οποίο η σύνδεσή σας θα είναι φυσική και αβίαστη. Εκείνον που θα εκπληρώνει τις προσδοκίες και τα στάνταρ σας. Περιμένετε εκείνον που θα σας δείξει γιατί δεν θα μπορούσατε να συμβιβαστείτε με κανέναν άλλο ποτέ στο παρελθόν.

Περιμένετε εκείνον που δεν θα σας πιέζει να κάνετε κάτι που θέλετε. Που θα σας βλέπει με όλα σας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και που θα τα αγαπά όλα αυτά.

Περιμένετε εκείνον που θα σας δείξει πόσο υπέροχος είναι ο έρωτας. Που θα σας αγαπά τόσο και θα έφερνε όλο τον κόσμο στα πόδια σας αν μπορούσε. Περιμένετε εκείνον που θα θέλατε επίσης να του χαρίσετε όλο τον κόσμο αν μπορούσατε.

Περιμένετε εκείνον που θα κατανοεί ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες, αλλά που θα θέλει να το προσπαθήσει παρ’ όλα αυτά. Περιμένετε εκείνον που θα φοβάται μήπως σας χάσει. Περιμένετε εκείνον που θα καταλαβαίνει ότι είστε μια ευλογία και που ποτέ δεν θα φερόταν με ασέβεια στο σύμπαν, αφήνοντάς σας.

Πηγή : enallaktikidrasi.com