Ο Eminem μπαίνει στο ρινγκ στο music video του «Higher»


Ο Eminem αντιμετωπίζει στο ρινγκ τους δαίμονές του.

Ο Eminem παρουσιάζει το music video για το τραγούδι «Higher» από το πρόσφατο άλμπουμ του «Music To Be Murdered By – Side B».

Το «Higher» αποτέλεσε το επίσημο τραγούδι για την εκδήλωση μεικτών πολεμικών τεχνών «UFC 257: Poirier vs. McGregor 2» του Ultimate Fighting Championship, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Άμπου Ντάμπι του Ντουμπάι.

Αποκορύφωμα της εκδήλωση ήταν η μονομαχία μεταξύ του Dustin Poirier και του Conor McGregor.

Το music video για το «Higher» περιλαμβάνει αποκλειστικά πλάνα από τον αγώνα των τελευταίων, ενώ στις υπόλοιπες σκηνές ο Eminem εμφανίζεται στο ρινγκ σε ρόλο τόσο καλλιτέχνη όσο και αθλητή, επισημαίνοντας τους παραλληλισμούς μεταξύ των δύο επαγγελμάτων.

Αντί να αγωνίζεται με κάποιον αντίπαλο, πολεμά ενάντια στους δικούς του δαίμονες.

Το «Higher» είναι ένα τραγούδι που τονίζει τις στιχουργικές ικανότητες του Eminem, ο οποίος αναφέρεται μέσα από το κομμάτι στη ζωή του μετά την καταξίωση και στο επιτυχημένο έργο του.

Ωστόσο ο κορυφαίος ράπερ εκφράζει την αβεβαιότητά του για το μέλλον: «Πού υποτίθεται ότι πρέπει να πάω από εδώ / Πραγματικά δεν έχω ιδέα / Το μόνο που ξέρω είναι κάθε φορά που νομίζω ότι χτυπάω το ταβάνι μου / Πηγαίνω ψηλότερα από ποτέ», αναφέρει.

Το «Music To Be Murdered By – Side B» κυκλοφόρησε από τις Shady Records, Aftermath Entertainment και Interscope Records / Universal Music στις 18 Δεκεμβρίου ως μια deluxe του άλμπουμ «Music To Be Murdered By» που είχε προηγηθεί τον Ιανουάριο του 2020.

Πηγή : philenews.com