Ο Ed Sheeran μας μαγεύει ξανά!


Με αφορμή τον εορτασμό των 26ων γενεθλίων του, ο Ed αποφάσισε να κάνει στο κοινό του ένα…δώρο. Ανήρτησε άλλο ένα τραγούδι από τον νέο του δίσκο ονόματι Divide, το How Would YouFeel.

Έχοντας πλέον δώσει τρία συνολικά κομμάτια στη δημοσιότητα από την νέα του δουλειά (Castle On The Hill, Shape Of You και τώρα αυτό) φανερώνει το πόσο κοντά έχουμε φτάσει στην επίσημη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ (3 Μαρτίου).
Το How Would You Feel, αποτελεί ένα ρομαντικό κι ερωτικό κομμάτι που απευθύνεται σε έναν εραστή, ανεξαρτήτως φύλου. Πρόκειται για ακόμη ένα τέτοιου είδους χαρακτήρα τραγούδι του Sheeran, που ωστόσο δεν παύει να είναι πραγματικά υπέροχο.

Μετρώντας ήδη κάτι παραπάνω από 3.000.000 views με την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας, κλείνει μια βδομάδα (και ίσως περισσότερο) κατορθώνοντας απίστευτα πράγματα. Πρώτα πραγματοποίησε μια εκπληκτική Live εμφάνιση, παρουσιάζοντας το Shape Of You και το CastleOnThe Hill, στο Saturday Night Live, λίγο πριν την απονομή των βραβείων Grammy’s. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατάφερε επίσης κάτι το αδιανόητο. Έστειλε…και τα δύο του νέα singles στο Top 10 of the Billboard 100, κι έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης με δύο νέα τραγούδια ταυτόχρονα(!) στο Top 10.

Ο Βρετανός λοιπόν τραγουδιστής μας εκπλήσσει διαρκώς με το νέο του υλικό και δεν βλέπουμε την ώρα να καταφθάσει το πολυαναμενόμενο, νέο του άλμπουμ.

Χρόνια πολλά λοιπόν κι από εμάς Ed!

Καλή σας ακρόαση…

[ot-video][/ot-video]