Ο Dj Khaled ενώνει τις δυνάμεις του με τον Jay Z, τον Future και την Beyonce στο «Top Off»!

Μία δυνατή συνεργασία έρχεται…

Ο ασταμάτητος DJ Khaled χτυπά με άλλη μία συνεργασία «βόμβα» και συμπράττει με τη super star Beyoncé, τον κορυφαίο JAY-Z και τον μοναδικό Future σε ένα εκρηκτικό τραγούδι, ένα χρόνο μετά την τελευταία τους συνάντηση στο «Shining».

Αποτελώντας σημαντική δύναμη στη μουσική βιομηχανία, ο υποψήφιος για βραβείο Grammy καλλιτέχνης και μουσικός παραγωγός, που έχει χαρακτηριστεί ως «ο Quincy Jones της Hip Hop και R&B», έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες που κατέκτησαν τα charts, με τη συνδρομή πολλών αστέρων της μουσικής: Justin Bieber, Beyoncé, JAY-Z, Rihanna, Drake, Calvin Harris, Nicki Minaj, Alicia Keys, Migos, Future, Lil Wayne, Travis Scott, Rick Ross, Chance the Rapper, ανάμεσα σε άλλους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δαιμόνιου DJ και μουσικού παραγωγού.

Το «Top Off» είναι η πρώτη κυκλοφορία του DJ Khaled μετά το No1 άλμπουμ «Grateful» και το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο «Father of Asahd» , το ενδέκατο ολοκληρωμένο εγχείρημα του DJ Khaled που σε κάθε ευκαιρία μοιράζεται την αγάπη του και την ευλογία που νιώθει για τον ερχομό του γιου του Asahd. O δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Epic Records / Sony Music.

[ot-video][/ot-video]