Ο Dimitry Punin προχώρησε σε πώληση της Καρμιώτισσας και αποχώρησε από τη θέση του προέδρου του club


O Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καρμιώτισσα ανακοινώνει ότι ο ιδρυτής και Πρόεδρός του, Dimitry Punin, παραιτείται από τη θέση του Προέδρου μετά την πώληση του ομίλου. Το ποσό της συναλλαγής δεν έγινε γνωστό.

Ο Dimitry Punin συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση, επενδύοντας οικονομικούς πόρους, γνώση και εμπειρία, στην ανάπτυξή του. Εμπειρογνώμονες διεθνούς επιπέδου όπως οι Alexander Khatskevich, Alexander Kerzhakov και Florin Bratu, έχουν βρεθεί από πρωτοβουλία του κ. Punin στη θέση του προπονητή. Υπό την ηγεσία του και στη διάρκεια ενός χρόνου, η λεμεσιανή ομάδα υπέγραψε συμβόλαια με 25 νέους παίκτες από οκτώ χώρες, ανάμεσά τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Σλοβάκος κεντροαμυντικός Tomas Hubocan και ο Αργεντίνος επιθετικός Emilio Zelaya. Ως αποτέλεσμα, ο όμιλος όχι μόνο διατήρησε τη θέση του στην Α΄ Κατηγορία αλλά ανταγωνίστηκε και τις κορυφαίες πέντε ομάδες της Κύπρου. Επιπλέον, ο όμιλος ανέλαβε την ανοικοδόμηση της αγωνιστικής του βάσης.

Dimitry Punin, Πρόεδρος PUNIN GROUP

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους τους οπαδούς της Καρμιώτισσας. Η στήριξη και η αφοσίωσή σας στο club είναι ανεκτίμητης αξίας. Είστε η ψυχή και η καρδιά του ομίλου. Θα ήθελα ακόμα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και τους προπονητές – ο επαγγελματισμός σας, η αφοσίωση και οι κόποι σας μας χάρισαν σημαντικές επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές. Ήταν χαρά μου να δουλέψω με μια τόσο ταλαντούχα και δυνατή ομάδα, και είμαι περήφανος που βρέθηκα στο πηδάλιο της Καρμιώτισσας.

Προς το παρόν, θα ήθελα να εστιάσω στα βασικά επαγγελματικά ενδιαφέροντα του PUNIN GROUP, το οποίο αναπτύσσεται ραγδαία σε διάφορες κατευθύνσεις και απαιτεί την άμεση εμπλοκή μου και τον χρόνο μου. Αποχαιρετώ το ποδόσφαιρο, αλλά δεν εγκαταλείπω τον όμιλο. Το PUNIN GROUP θα παραμείνει ο γενικός χρηματοδότης του ομίλου για τη σεζόν 2023/24.»