Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συγκινεί: “Είναι θείο δώρο ο ερχομός του γιου μου”

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συγκινεί μέσα από τα λόγια του για τον γιο του.

O δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στο Λοιπόν λέγοντας:

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συγκινεί

Μένουμε στην Καλαμάτα, αλλά λόγω της παράστασης πρέπει να έρχομαι στην Αθήνα κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Ανάλογα, αν χρειάζεται κάτι άλλο και κάποια άλλη μέρα. Πολύ θα γούσταρα να είναι η μόνιμη κατοικία μας στην Καλαμάτα, άλλα δεν γίνεται. Η σύντροφός μου, η Φωτεινή, είναι από την Καλαμάτα και χρειάστηκε μέσα στην εγκυμοσύνη να πάει να μείνει κοντά στους δικούς της, γιατί έλειπα στη Θεσσαλονίκη με το θέατρο και δεν πέρναγε και τόσο εύκολη εγκυμοσύνη. Χρειαζόταν ένα δικό της άνθρωπο δίπλα της και ήταν η καλύτερη απόφαση. Πιάσαμε εκεί σπίτι μέχρι τον Απρίλιο, που πιάνει δουλειά ξανά η Φωτεινή, οπότε θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Ναι, είμαι πολύ ήρεμος γιατί ο γιος μου με κουράζει τόσο πολύ, που μετά δεν έχω άλλη ενέργεια. Όταν είμαι στην Καλαμάτα, είναι όλο το 24ωρο πάνω μου, δεν τον αφήνω δηλαδή, γιατί έχω μεγάλο έρωτα μαζί του. Στις 28 Φεβρουαρίου έγινε ενός έτους.

Όταν ρωτήθηκε για το τι άλλαξε μετά τον ερχομό του γιου του, απάντησε:

Είναι θείο δώρο ο ερχομός του γιου μου, είναι απίστευτο. Χιλιάδες συναισθήματα. Ανακάλυψα ευαισθησίες και αντοχές που δεν ήξερα ότι έχω, όπως και μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν πίστευα ότι μπορώ να γίνω τόσο υπεύθυνος σε πολλά πράγματα. Έχουν αλλάξει όλα

Πηγή: getgreekmusic.gr