«Ο δικός μου πυρετός» – Τραγούδι από το νέο διπλό album του Κώστα Λειβαδά


Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς συνθέτες και τραγουδοποιούς της γενιάς του, κυκλοφορεί για πρώτη φορά μια συλλογή με τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων παρουσίας του στο τραγούδι.

Τραγούδια που είτε τραγούδησε ο ίδιος, είτε τραγουδήθηκαν από σημαντικούς ερμηνευτές. Τίτλος του διπλού άλμπουμ είναι «Κώστας Λειβαδάς: 18 Χρόνια Δρόμος – Τα Πιο Αγαπημένα Τραγούδια Του».

Περιλαμβάνει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως: «Η Επιμονή Σου», «Μοίρα Μου Έγινες», «Για Να Σε Συναντήσω», «Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι Εντάξει Μαζί Μου», «Πιάσε Με»,

αλλά και 3 νέα τραγούδια. Το «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου, το «Ο Δικός μου Πυρετός» και το «Σαν Απόψε Πάντα», ντουέτο με την Μαριάννα Πολυχρονίδη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Μ. Ασλανίδου, Δ.Γλέζου, Γ. Δημητριάδης, Ε.Ζουγανέλη, Γ.Κότσιρας, Σ.Κραουνάκης, Μ. Λιδάκης, Σ.Λογαρίδης, Α.Μπάμπαλη, Γ.Νέγκα, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Μ.Πολυχρονίδη, Ν.Πορτοκάλογλου, Γ.Ρωμανός, Δ.Σαββόπουλος, Β.Σκουλάς, Μ.Στόκας, Ε. Τσαλιγοπούλου.

 

«Η συλλογή με τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά δεν δείχνει μόνο το μεγάλο ταλέντο του σαν συνθέτη και ερμηνευτή (είμαι από αυτούς που πιστεύουν στους τραγουδοποιούς),

αλλά παράλληλα μας παρουσιάζει μια ομάδα από σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες που όλοι έχουν γράψει την δικιά τους ιστορία στο τραγούδι μας.»

Γιάννης Πετρίδης

 

«Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, είναι ότι έχουν ζεστασιά και ειλικρίνεια. …

Ο λόγος του είναι ευθύς, ειλικρινής και συγκινητικός. Οι ιστορίες του, είτε προσωπικές είτε σε συλλογικό επίπεδο είναι από εκείνες που αφήνουν βαθιά τα ίχνη τους…»

Ξενοφώντας Ραράκος