Ο DENNIS LLOYD ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ DEBUT ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ -“SOME DAYS”


Μετά από την μεγάλη επιτυχία του single “Nevermind” και μιας διετούς περιόδου που χαρακτηρίζεται από εξάντληση και ένα διάλειμμα από shows, ο διεθνής καλλιτέχνης Dennis Lloyd επέστρεψε σε πλήρη φόρμα, αντανακλώντας τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα του ταξιδιού του με το ντεμπούτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, “Some Days“, που κυκλοφορεί μέσω της Panik Records / Sony Music.

Ακούστε εδώ.

Το “Some Days” βρίσκει τον Dennis να εξερευνά τις βαθύτερες ερωτήσεις του, αφηγώντας την ιστορία του μέχρι την εποχή του “Nevermind” στη σημερινή του ζωή, καθώς αναζητά τον πραγματικό του σκοπό. «Αυτό το άλμπουμ αφορά το ταξίδι μου», εξηγεί ο Dennis, «Είναι για τις αμφιβολίες και τους φόβους μου – ερωτήσεις που θέτουν όλοι. Είμαι απλώς ένα παιδί από το Τελ Αβίβ ή ένας καλλιτέχνης που ταξιδεύει τον κόσμο; Αυτό το άλμπουμ θα βρει τον τρόπο που θέλω να ζήσω τη ζωή μου».

Το “Some Days” έρχεται μετά την κυκλοφορία του single “The Way”, του single του Dennis που παντρεύει το ρυθμό με ένα μήνυμα για την εξισορρόπηση της επιτυχίας και της απλότητας. Είναι μια συνεργασία μεταξύ του Lloyd και του Kygo, ο οποίος είναι συμπαραγωγός στο single. Το “The Way” περιγράφει την αναζήτηση του Dennis για την ιδανική ισορροπία μεταξύ επιτυχίας και απλότητας. Ενώ προσπαθεί να βρει τα πατήματα του τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή, ο Dennis αντανακλά τον τρόπο που θέλει να ζήσει τη ζωή του, στην αναζήτηση της ευτυχίας και της εκπλήρωσης. Το “The Way” γράφτηκε σε δύο τοποθεσίες που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αντίθετες – η πρώτη σε ένα πολυτελές στούντιο του Las Vegas κατά τη διάρκεια ενός session με το Kygo και την δεύτερη τοποθεσία λίγες μέρες αργότερα σε μια κολομβιανή ζούγκλα, στην έρημο. Η αντίθεση αυτών των δύο πραγματικοτήτων αποδείχθηκε σουρεαλιστική για τον Lloyd και έμπνευση για το τραγούδι.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά από τότε που το “Nevermind” ξέσπασε παντού», προσθέτει ο Dennis. «Με την τελευταία περιοδεία που είχα το 2019, έσπασε κάτι μέσα μου. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα για να θεραπευτώ. Τελικά είχα τον χρόνο να επεξεργαστώ τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής μου, να κάνω τις πιο δύσκολες ερωτήσεις και να ασχοληθώ με τα βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις μου. Ελπίζω ότι η μουσική μου, να μπορέσει να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε και να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε». 

Από μικρός ήταν επαναστάτης ο Lloyd. Mεγάλωσε στο Tel Aviv ερωτευμένος από τον ήχο της τρομπέτας – την κυριαρχία, τη δύναμη και την ομορφιά της. Εμπνευσμένος από καλλιτέχνες όπως οι Audioslave και οι Linkin Park, ενθαρρύνθηκε από τον δάσκαλό του να παρακολουθήσει τη σχολή μουσικής Thelma Yellin, όπου έφτασε σε ένα νέο επίπεδο καλλιτεχνικής δημιουργικότητας και σε ηλικία 22 ετών ταξίδεψε σε μια απομακρυσμένη γωνία της Ταϊλάνδης για να βρει τη μουσική του φωνή – με hybrid pop, hip hop και rock. Μπήκε σε μια σχέση που δεν κράτησε, αλλά αποτέλεσε την έμπνευση για το singleπου ξεχώρισε, το “Nevermind”. Μια διακήρυξη δέσμευσης και επιθυμίας, καθοδηγούμενη από ένα ελαφρύ beat και ελαφριά κιθάρα. Το τραγούδι προκάλεσε χαμό, ανεβαίνοντας στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά radio charts. Όμως οι παγίδες της μουσικής βιομηχανίας ήταν δύσκολες για τον Lloyd και μετά από μια περιοδεία στον κόσμο που περιλάμβανε στάσεις στο Coachella, το Governor’s Ball και το Firefly Festival και είδε τον κατάλογό του να ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο streams, έκανε ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα για να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του και τους στόχους του ως καλλιτέχνης.

Τώρα, με τη γεροδεμένη φωνή του και το καινοτόμο στιλ που “συνδυάζει δημιουργικά στοιχεία pop, R&B, rock και reggae, σπάζοντας τα παγκόσμια όρια εκτός από το να τα διασχίζει” όπως ανέφερε η Forbes, ο Dennis επιστρέφει για το ντεμπούτο του άλμπουμ που το έχει τελειοποιήσει. Ο Dennis αφήνει τα πάθη και τις απογοητεύσεις του να ξεχωρίσουν με ψυχρές κραυγές, μελαγχολικές χορδές και άψογους στίχους. Είναι ένας καινοτόμος δημιουργός και παραγωγός έχοντας σκοπό να εξερευνήσει την υφή και την ατμόσφαιρα. Ακόμη και στις χαμηλότερες στιγμές του, μπορεί να ανυψώσει τη διάθεση με ένα jazzy trumpet σόλο. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του “Some Days”, ο Ντένις αφηγείται τη ζωή του αλλάζοντας τόσο δραματικά μετά την επιτυχία του.

© 2021 Panik Records