Ο Christos Moralis γιορτάζει την συνεργασία του με την Heaven Music, με ένα ολοκαίνουργιο album που έχει τον τίτλο ‘Athens To London’!


Ο Christos Moralis γιορτάζει την συνεργασία του με την Heaven Music, με ένα ολοκαίνουργιο album που έχει τον τίτλο ‘Athens To London‘!

Ο Christos Moralis είναι γνωστός στην Electronic Dance Rock μουσική σκηνή της χώρας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τον μοναδικό του ήχο και το ιδιαίτερο στυλ του.

Ο ερμηνευτής έχει συνεργαστεί επί σκηνής και στο στούντιο με σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει καταφέρει μια σημαντική δισκογραφία ελληνικών αλλά και ξένων τραγουδιών, τα οποία έχουν συμπεριληφθεί σε παγκόσμιες συλλογές δισκογραφικών εταιριών.

Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο  «Christos Moralis – Athens to London» για να ακούσετε το νέο αυτό album το οποίο αποτελείται από 6 διασκευές με τον φρέσκο ήχο και το μοναδικό στυλ του Χρήστου Μόραλη.

«Η Νύχτα Θα Το Πεί», «Εξουσία», «Ζηλεύει Η Νύχτα», «Νότος», «Μην Μ ’Αγγίζεις» και «Μια Φορά» είναι οι 6 διασκευές που θα μας τραβήξουν σίγουρα το ενδιαφέρον και θα φέρουν νέο αέρα στις μουσικές μας συνήθειες!