Ο Χρήστος Μενιδιάτης τραγουδά το «Μπορεί» των Πυξ Λαξ


Εικόνες, ήχους και συναισθήματα από τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» αναβιώνει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει δισκογραφικά με μία διασκευή ενός αγαπημένου τραγουδιού από τα παλιά.

Ο λαϊκός τραγουδιστής χρωματίζει με τη ζεστή φωνή του το «Μπορεί» των Πυξ Λαξ, ένα τραγούδι που… μπορεί να κυκλοφόρησε το 1994, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πια διαχρονικά και ανεξίτηλα χαραγμένα κομμάτια του πιο επιδραστικού ελληνικού συγκροτήματος.

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει το «Μπορεί» με το σεβασμό που του αξίζει και το μοιράζεται μαζί μας.

Θυμίζουμε ότι το τραγούδι φέρει την υπογραφή του αείμνηστου Μάνου Ξυδούς, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα  στην ελληνική δισκογραφία.

 

View this post on Instagram

 

Καλό Φθινόπωρο…και τα κεφάλια μέσα! #newseason #newbegginings #newgoals

A post shared by Christos Menidiatis (@christos_menidiatis) on

«Καλοκαίρι του ‘94… Εικόνες, ήχοι και συναισθήματα αποτυπωμένα από τους “Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης”! Ξενύχτια, βόλτες, έρωτες, συντροφιά με τα τραγούδια τους! Το “Μπορεί” ήταν το τραγούδι της δικής μου παρέας,  δικαιολογούσε και ελάφρυνε όλες τις απορρίψεις από τα κορίτσια…», περιγράφει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Και τώρα  26 χρόνια μετά, ήρθε η ώρα να το τραγουδήσω πάλι για την παρέα μου, τους φίλους μου (που παραμένουν οι ίδιοι) για όλους εμάς που ζήσαμε άλλες εποχές αλλά και για τους πιτσιρικάδες του σήμερα», συνεχίζει.

«Νιώθω τυχερός και γι’ αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο του Μάνου Ξυδούς, την κ. Μαρία Σπηλιωτοπούλου, που με το ζεστό χαμόγελο της και μ’ ένα  απλό “καλή επιτυχία” μου παραχώρησε την άδεια επανεκτέλεσης  αυτού του τραγουδιού…», σημειώνει.

Η κυκλοφορία του «Μπορεί» συμπίπτει με την έναρξη των καλοκαιρινών εμφανίσεων του Χρήστου Μενιδιάτη μαζί με τον Ηλία Βρεττό στο «Stage By Frangelico».

Η επανεκτέλεση του «Μπορεί» από τον Χρήστο Μενιδιάτη κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

 Πηγή : hit-channel.com