Ο chef Χρίστος Ποτσίδης εντυπωσιάζει με μια πλήρως ανανεωμένη σειρά φαγητού αποκλειστικά από την κουζίνα των Costa Coffee


Ο chef Χρίστος Ποτσίδης εντυπωσιάζει με μια πλήρως ανανεωμένη σειρά φαγητού αποκλειστικά από την κουζίνα των Costa Coffee

Δεν έχουν τέλος οι γαστρονομικές εκπλήξεις στα Costa Coffee τα οποία για ακόμη μια φορά καινοτομούν και εντυπωσιάζουν, λανσάροντας μέσα από τα καταστήματά τους μια εντελώς ανανεωμένη σειρά φαγητού που έρχεται για να ικανοποιήσει και τα γούστα των πιο απαιτητικών πελατών τους.

Φέροντας και αυτή τη φορά την υπογραφή του γνωστού chef Χρίστου Ποτσίδη, η νέα γκάμα φαγητού των Costa Coffee χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, τη λεπτομέρεια και τις ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες γεύσεις όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια.

Πλέον η παρασκευή των φαγητών που διατίθενται μέσα από τα καταστήματα των Costa Coffee, γίνεται στη συντριπτική τους πλειοψηφία μέσα από την ίδια την κουζίνα τους. Αυτό κάνει την αλυσίδα καφέ Costa Coffee να ξεχωρίζει αφού διαθέτει τα δικά της υπερσύγχρονα και πιστοποιημένα εργαστήρια φαγητού και ο στόχος ασφαλώς είναι να φτάσουν το απόλυτο 100%.

Σ’ ότι αφορά τα new food amazing entries, κάθε άλλο παρά τυχαία έρχονται να προστεθούν στο μενού των Costa Coffee. Και αυτό καθώς, η νέα γκάμα φαγητού αποσκοπεί στο να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των πελατών της νούμερο ένα αλυσίδας καφέ του τόπου μας.

Μέσα λοιπόν, στην επίλεκτη γκάμα φαγητού των Costa Coffee, προστέθηκαν εναλλακτικές επιλογές για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα και προτιμήσεις, τα οποία δεν προέκυψαν αβίαστα και τυχαία, αλλά είναι αποτέλεσμα εξειδικευμένης έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό.

Μιλώντας για νέες εμπειρίες σε φαγητό, σνακ και επιδόρπιο, τα Costa Coffee παρουσιάζουν επαναστατικές γεύσεις που υπόσχονται τόσο γλυκές όσο και αλμυρές υγιεινές απολαύσεις μέσα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Σε αυτά περιλαμβάνονται γκουρμέ γεύσεις βασισμένες στην Plant-based diet αλλά αμιγώς vegetarian επιλογές. Ξεχωριστή αγαπημένη και ψηλά στις προτιμήσεις στην κατηγορία των pastries, η Vege Tahini dark chocolate. Αξιοζήλευτη θέση και μεγάλη ζήτηση υπάρχει και στα new entries στις σαλάτες και τα σάντουιτς. Γεύσεις πολλά υποσχόμενες γεμάτες αρώματα με πινελιές παράδοσης και ταυτόχρονα θρεπτικά ισορροπημένες, όπως η Louvi Salad και το Plant based vegan Chickpeas salad sandwich.