Ο Αντώνης Ρέμος κολλάει τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» με νέο single

Τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» ξανακολλάει ο Αντώνης Ρέμος με το ομώνυμο τραγούδι του νέου δίσκου του. Καινούριο single προσθέτει στη ραδιοφωνική παρουσία του ο Αντώνης Ρέμος.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη ήρθε στον κόσμο τον προηγούμενο Δεκέμβριο, συγκεντρώνοντας σε έναν τόπο μερικές από τις πιο ώριμες μουσικές φάσεις του.

Υπό το γενικό τίτλο τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», ο Αντώνης Ρέμος επιλέγει δώδεκα μοναδικά τραγούδια σε ένα μέρος συνάντησης καταξιωμένων και επιτυχημένων δημιουργών.

Την έλευση του άλμπουμ είχαν προαναγγείλει τρεις επιτυχίες που αγκαλιάστηκαν και κατέκτησαν τα ερτζιανά: Το «Λένε» (Στο No1 επί σειρά εβδομάδων),  το «Όλα Περνούν», και το «Δώσ’ Μου Μια Αγκαλιά». Τελευταίος προπομπός ήταν το «Όλος Δικός Σου», το οποίο ξεχωρίζει αυτό το διάστημα έχοντας αναρριχηθεί έως τις κορυφαίες θέσεις του airplay.

«Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς τα ξανακολλάω» Με τις ζωντανές εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και στο «Stage Live» να συνεχίζονται απρόσκοπτα, ο Αντώνης Ρέμος προχωρά στο επόμενο ραδιοφωνικό single που θα κρατήσει σταθερή πορεία επάνω στη ρότα των επιτυχιών.

Τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, είναι μία υπέροχη μπαλάντα που παίρνει χρώμα από τη συναισθηματική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου.

Το τραγούδι υπογράφουν δύο αποδεδειγμένα ταλαντούχοι δημιουργοί και στενοί συνεργάτες του. Συνθετικά ο Γιώργος Σαμπάνης και στιχουργικά ο Νίκος Μωραΐτης. Τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» – εξίσου ως single και ως άλμπουμ – κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

[ot-video][/ot-video]