Ο Α!MS επιστρέφει με την κυκλοφορία του νέου του single «iLIKE», σε συνεργασία με τους WSTRN AKELLE και AV ALLURE.


Ο Αγγλοκύπριος A!MS ανακοινώνει επίσημα την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου του studio άλμπουμ, «OFFSHORE»! Το album περιλαμβάνει και το νέο του single «ILike», το οποίο ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του πολυβραβευμένου τραγουδιστή  με τον Akelle από τους platinum-selling WSTRN, όπως και τον AV Allure.

Η τεράστια επιτυχία των single που κυκλοφόρησαν καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του πολύ-πλατινένιου τραγουδιστή είναι εμφανή, αφού ο A!MS έχει σημειώσει 20 εκατομμύρια streams, 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, και έχει λάβει πάμπολλα βραβεία.

Το «iLIKE» προσφέρει ένα νέο #vibe για τον A!MS, με κλασικές μεσογειακές νότες σε συνδυασμό με R&B. Όπως περιγράφει ο A!MS: «Το νέο single προσφέρει ένα feel good R&B ρυθμό, ο οποίος μας επαναφέρει στις μέρες των P Diddy και Dr. Dre, με ένα Drill Bass twist». Προσθέτει ότι σε συμφωνία με τις απόψεις και την ηθική του τραγουδιστή, το νέο τραγούδι είναι μία ωδή προς το γυναικείο empowerment!

Η νέα ταυτότητα του τραγουδιστή, σηματοδοτεί περισσότερα από μια αλλαγή ονόματος. Σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του, καθώς συνοδεύεται με την καλύτερη δουλειά του μέχρι σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι με τον A!MS, ακολουθώντας τα κοινωνικά του δίκτυα για νέα σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες του και πολλά άλλα.

STREAM/DOWNLOAD: A!MS – iLIKE FT AV ALLURE & AKELLE