Ο 50 Cent εγκέφαλος στη «Ληστεία του Αιώνα»

Μία αδίστακτη συμμορία, που η λέξη «φόβος» της είναι παντελώς άγνωστη, έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και τον 50 Cent εγκέφαλο.

Ο 50 Cent είναι στο πλευρό του «Λεωνίδα» στην πιο επικίνδυνη αποστολή.

Αδίστακτοι ληστές δίχως κανένα ίχνος φόβου έρχονται αντιμέτωποι με αστυνομικούς που είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τα όρια, με επίκεντρο τη ληστεία του αιώνα.

«Η Ληστεία του Αιώνα» (Den of Thieves) είναι ένα σκοτεινό έπος εγκληματικότητας με φόντο το Λος Άντζελες. Εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού Τμήματος και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, καθώς οι τελευταίοι σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδύνατη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

Ο χολιγουντιανός αστέρας Gerard Butler πρωταγωνιστεί σε αυτή την καθηλωτική περιπέτεια υπό τις οδηγίες του Christian Gudegast που υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας και μαζί με τους Pablo Schreiber, Maurice Compte, Evan Jones και 50 Cent (Curtis Jackson) συνθέτουν μία «εκρηκτική» υπόθεση για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

Η αδίστακτη συμμορία, που η λέξη «φόβος» της είναι παντελώς άγνωστη, σκοπεύει να ληστέψει την τράπεζα της Federal Reserve στο κέντρο του Λος Άντζελες. Δεν είναι εύκολο, αλλά η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D. πρέπει να κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

«Η Ληστεία του Αιώνα» έρχεται στις 18 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.

[ot-video][/ot-video]