Νότης Σφακιανάκης Live στο ΓΣΖ – Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!


Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από το νησί μας ο μοναδικός Νότης Σφακιανάκης έρχεται ξανά κοντά μας για μια ξεχωριστή Παγκύπρια, Πανελλαδική συναυλία την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο ΓΣΖ στην Λάρνακα στις 9.00 το βράδυ.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας 25ετίας.

Ο ερμηνευτής με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τις πωλήσεις των περισσοτέρων δίσκων όλα αυτά τα χρόνια, ο καλλιτέχνης που έχει γεμίσει ασφυκτικά τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας, αλλά και τα στάδια στην Ελλάδα και τον κόσμο όπου έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις, ο ερμηνευτής που έχει χαράξει με την πορεία και την σταδιοδρομία του το Ελληνικό τραγούδι, θα βρεθεί και πάλι στην Κύπρο.

Η σχέση Νότη Σφακιανάκη με την Κύπρο είναι ξεχωριστή, και αυτό ο καλλιτέχνης το δείχνει σε κάθε του εμφάνιση, ενώ χιλιάδες είναι οι συμπατριώτες μας που τον ακολουθούν πιστά.

Ο Ερωτικός, ο Κοινωνικός, ο Διασκεδαστικός, ο χορευτικός , ο μοναδικός Νότης έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές, να μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια του που έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Τα απίστευτης ποιότητας ηχητικά, η ξεχωριστή σκηνή, τα εντυπωσιακά φώτα, τα τεράστια projectors και μια σειρά από άλλα υποστηρικτικά στοιχεία, θα κάνουν παραγωγικά την εκδήλωση μοναδική και σημείο αναφοράς.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο ΓΣΖ στην Λάρνακα στις 9 το βράδυ θα πετάξει ο αετός πάνω από ένα σώμα φτιαγμένο με πυλό, αχ να γινόμασταν αγάλματα, γιατί θέλω να σε ξαναδώ και ας είσαι ένα πιστόλι, επειδή μια ματιά σου μόνο φτάνει, περπατάμε παράλληλα και ένα τσιγγανάκι είπε πως το σύστημα μου φταίει για αυτό, πρόβατα ξυπνάτε η σειρά μας έρχεται, αχ πατρίδα μου αγαπημένη πόσο σ’ αγαπώ, όμως ντροπή σε όλους μας και η Στέλλα η Σμυρνιά κλαίει ακόμη τα κλεμμένα μα εγώ είμαι Έλληνας τρελό αδέρφι μου. Γύφτισα μέρα μα εσύ με καις, μπορεί να φυσάνε δυο βοριάδες εγώ όμως είμαι του φεγγαριού ο γιος έτσι δεν σε χρειάζομαι, για αυτό παρ’ τον δρόμο τον αγύριστο όσο για εσένα χάρε, δεν είσαι άνθρωπος και ένα παλικάρι δεν θα γυρίσει απόψε σπίτι του. Για αυτό σαν ενθύμιο πολέμου κρατάω χαράματα ακόμα το τελευταίο σ’ αγαπώ μες την καρδιά σαν σφαίρα. Σου ζητώ ένα δάνειο ζωής μα εσύ με καίς και αφού οι σκιές δεν αγαπάνε δεν υπάρχεις πουθενά, έτσι φτερά γυρεύω, επειδή η αγάπη είναι δύσκολο πράγμα θα κλείσω τις κουρτίνες και θα ανησυχώ αφού θα σε αγκαλιάζουνε δεύτερα χέρια όμως δεν θα με πονάει του νταβατζή σου η μαχαιριά. Ίσως να είμαι τρελός και του θανάτου μου γενέθλια θα κάνω αφού εσύ είσαι το φινάλε της καρδίας μου.

Εισιτήρια: €30 (HIGH TABLES μόνο με κράτηση), €25 (ΔΙΑΖΩΜΑ Γ), €20 (ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Β & Δ), €15 (ARENA), €5 ΠΑΙΔΙΚΟ (ισχύει για παιδιά κάτω των 10 ετών)

Εισιτήρια προπωλούνται
➦www.SoldoutTickets.com.cy
➦σε επιλεγμένα περίπτερα SoEasy,
➦στο περίπτερο TimeOut, Πάφος,
➦& στο περίπτερο In&Out, Παραλίμνι.

Πληροφορίες: 70004344