Νότης Σφακιανάκης και Σταμάτης Γονίδης στο «Βοτανικό» – Μαζί τους οι REC

www.hit-channel.com
Δύο καλλιτέχνες με δεκαετίες στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης στο «Βοτανικό».

Αναμφισβήτητα αποτελεί το σχήμα του φετινού χειμώνα. Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης θα εμφανίζονται τη φετινή χειμερινή σεζόν στη σκηνή του «Βοτανικού».

Οι μεγάλες διαδρομές των δυο καλλιτεχνών συναντώνται για πρώτη φορά στο αγαπημένο στέκι της Ιεράς Οδού και δεν θα αλλάξουν απλά τα βράδια μας, θα τα ορίσουν.

Δύο τεράστιοι καλλιτέχνες με δεκαετίες στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, θα μονοπωλήσουν το φετινό χειμώνα της νυχτερινής διασκέδασης.

Μαζί τους οι REC. Με την πιο ανατρεπτική επιλογή της καριέρας τους, θα βρεθούν για πρώτη φορά σε σκηνή της Αθήνας.

Ένα νεανικό και εναλλακτικό μουσικό σχήμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου, τόσο με τη θετική ενέργειά τους, όσο με τη διάθεσή τους για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. To #1 urban συγκρότημα δεν διστάζει για ακόμη μια φορά και ετοιμάζετε να μας ξεσηκώσει σε ένα σχήμα που τα έχει όλα.

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νότης Σφακιανάκης, έχοντας μαζί τους REC, θα υποδέχονται το κοινό τους στο «Βοτανικό» από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πηγή : HIT CHANNEL