Νότης Σφακιανάκης – Έκλαψε για τον Παντελίδη, «πυροβόλησε» τον Ρέμο

Για τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στο ΡΙΚ 1, ενώ δεν δίστασε να πετάξει νέα «καρφιά» προς τον Αντώνη Ρέμο, συνεχίζοντας την μεταξύ τους κόντρα, η οποία κρατάει πολύ καιρό!

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης «μου έτρεξαν τα μάτια αμέσως. Δεν το πίστευα. Μου το ‘πε η γυναίκα μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν σε μας, είχε έρθει να μας δει. Μου τρέχουν τα μάτια. Να φύγει ένας άνθρωπος τόσο νέος από τη μια στιγμή στην άλλη»;

Ο Νότης ξέσπασε και κατά του Αντώνη Ρέμου, λέγοντας: «Δεν το επιτρέπω του Αντώνη! Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου υποδεικνύει πότε και πόσο θα μιλώ! Και πότε θα λέω ότι είναι να πω»!

Για άλλη μία φορά ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί στα πολιτικά του πιστεύω λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος. Είμαι ένας Έλληνας ο οποίος υποστηρίζει το δίκιο και την αλήθεια υπέρ της πατρίδος μου. Όλα τα άλλα δεν με αφορούν καθόλου. Δεν ψήφιζα μέχρι πρότινος και ψήφισα πρώτη φορά στο δημοψήφισμα και στις αμέσως επόμενες εκλογές».

 

Πηγή: star.gr