Νίνο: «Στον νέο μου δίσκο συνέβαλαν και καλλιτέχνες που βρήκα στο youtube»


Σε μια συνέντευξη του στο protothema.gr, ο Νίνο μιλά για την τελευταία του επιτυχία, «Καταπληκτικά», για τη συνεργασία του με τον Λάμπη Λιβιεράτο, καθώς και για τον νέο του δίσκο, που βρίσκεται τώρα στα σκαριά.

– Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Λάμπη Λιβιεράτο;
Η σχέση μου με τον Λάμπη είναι συμπαντική, τα αστέρια μάς έφεραν κοντά. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα χωρίς να το σχεδιάσουμε. Ηρθε από μόνο του. Νιώθω χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή γιατί έχουμε πολύ καλή ενέργεια πάνω στη σκηνή και αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος.

– Το τραγούδι σου «Καταπληκτικά» έχει γίνει επιτυχία. Εσύ πόσο καταπληκτικά αισθάνεσαι;
Καταπληκτικό ήταν το καλοκαίρι μου επαγγελματικά, όχι όμως και η καθημερινότητά μου με όλες τις πολιτικές ανατροπές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι όμως το τραγούδι που με εκφράζει αυτή την εποχή, γιατί είμαι θετικός άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Επίσης, μόλις ολοκλήρωσα το νέο μου album που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music στα μέσα Οκτωβρίου. Μια δουλειά που υπογράφουν ο Θάνος Παπανικολάου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, εγώ και νέοι καλλιτέχνες που βρήκα μέσα από το YouTube. Θα κινηθώ στο γνώριμο μουσικό μου ύφος με αρκετές ωραίες μπαλάντες.

– Γιατί άργησες τόσο να κυκλοφορήσεις δισκογραφική δουλειά;
Μετά από 8 χρόνια κάνω δισκογραφική δουλειά γιατί το μουσικό υλικό που είχα δεν με ικανοποιούσε. Στο παρελθόν μάζευα 12 τραγούδια, μετά όμως δεν μου άρεσαν, άλλαζε και η εποχή και το άφηνα. Είμαι αυστηρός, απαιτητικός, αλλά δεν ντρέπομαι για κανένα τραγούδι που έχω ερμηνεύσει. Πιστεύω όμως ότι αυτή η δισκογραφική δουλειά θα ξεχωρίσει γιατί έχει γίνει με πολλή αγάπη και πολλή δουλειά.