Νίνο: Η «σκληρή» απάντηση στον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων, είπε πως δεν θα πήγαινε για κριτής σε κάποιο talent show ούτε για 10,000,000 ευρώ.

Βέβαια, εξήγησε πως δεν μπορεί να κρίνει κάποιον μπροστά τις κάμερες και είναι κάτι που δεν του ταιριάζει.

Η απάντηση αυτή, όμως, ενόχλησε πολύ τον Νίνο που ξεκίνησε από talent show, ο απάντησε στον Βέρτη μέσω Instagram! Μάλιστα, αποκαλεί τον Νίκο Βέρτη με το πραγματικό του όνομα που είναι Νίκος Αρβανιτίδης και όχι με το καλλιτεχνικό.

 

«Ερώτηση προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψη σου για τραγουδιστές;

Ρόμπι Γουίλιαμς: και με τα μισά πήγα. Αγκιλέρα: ναι αμέ, γιατί όχι. Νίκος Αρβανιτίδης: ούτε με δέκα μύρια. (Αυτή η πρόταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη). Τιναφταρε.

Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψη μου γι’ αυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. Σημείωσης: Είμαι παιδί από ταλεντ σοου, και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα… αυτοί οι εντυπωσιασμοί, σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Πηγή : LadyTimes