Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Το love story, τα δυο παιδιά και το βελούδινο διαζύγιο

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του Νίνο Ξυπολιτά και της Χρυσής Βαρδινογιάννη στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Το ζευγάρι μετά από ένα μεγάλο έρωτα, ένα μυστικό γάμο και δυο παιδιά αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, επιλέγοντας όμως ένα “βελούδινο” διαζύγιο για χάρη του γιου και της κόρης τους. Τα παιδιά άλλωστε, είναι προτεραιότητα και για τους δυο και το σημείο αναφοράς που πάντα θα τους ενώνει, όπως συνηθίζουν να λένε και οι δυο.

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα του περιοδικού Hello, με την οικογένεια να μην έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Νίνο και η αγαπημένη του Χρυσή χώρισαν φιλικά τον περασμένο Ιούνη και δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο, προσπαθούν να κρατούν αφενός χαμηλούς τόνους (όπως έκαναν άλλωστε πάντα), αλλά και να μην διαταράξουν την οικογενειακή ισορροπία για χάρη του γιου τους Γιώργου και της κόρης τους Κάρεν – Αγάπης.

Το love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από επτά χρόνια και η σχέση τους ξεκίνησε από μια απλή φιλία, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Λίγο μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story, το όμορφο αγόρι από τη Ρόδο που ακούει στο όνομα Νίνο βλέπει τις θαυμάστριες να μην τον αφήνουν σε ησυχία και το άστρο του να αρχίζει να λάμπει. Ο Νίνο κάνει τότε μόνο σχέδια για το τραγούδι και τα επαγγελματικά του και φαίνεται να θέλει να αφήσει τα προσωπικά για λίγο στην άκρη. Λογαριάζει όμως, χωρίς τον ξενοδόχο… Η πρώτη συνάντηση του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη που τον θαύμαζε και όταν ήταν στο παιχνίδι, του δείχνει πως η σχέση τους θα έχει μέλλον. Η κοινή αγάπη τους για τη μουσική, τους φέρνει κοντά και ένα χρόνο μετά τη γνωριμία και τη φιλία τους, οι δυο τους γίνονται ζευγάρι.

Ο έρωτάς τους δυναμώνει και παρόλο που οι εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα, οι δυο τους ζουν το love story τους, μέχρι που μαθαίνουν για την πρώτη εγκυμοσύνη της Χρυσής και όλα αλλάζουν.

Ο μυστικός γάμος και τα δυο αγγελούδια του ζευγαριού

Το ζευγάρι, λίγο πριν τη γέννηση του γιου του Γιώργου, αποφασίζει να παντρευτεί μυστικά σε δημαρχείο των βορείων προαστίων, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και λίγους φίλους. Ελάχιστες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν το Δεκέμβρη του 2012 στα περιοδικά, που έδειχναν όμως το πόσο ευτυχισμένο ήταν το ζευγάρι. Λίγους μήνες μετά, τον Φλεβάρη του 2013 έρχεται στον κόσμο το αγοράκι τους και όλα αλλάζουν.

Πριν γεννηθούν τα παιδιά μου, ό,τι κι αν έκανα ήταν για να αισθάνονται περήφανοι οι γονείς μου. Τώρα αυτό άλλαξε. Μόλις είδα την πλάτη του γιου μου να βγαίνει (σ.σ. ήταν παρών στον τοκετό), είπα πως πλέον λειτουργώ μόνο για αυτά. Θέλω όταν μεγαλώσουν να καταλάβουν ότι μπορείς να πέσεις και να ξανασηκωθείς, να κατακτήσεις τον κόσμο, αλλά και να τον χάσεις. Να ξέρουν ότι μπορείς να δημιουργήσεις πολλά από το μηδέν”, είχε αποκαλύψει λίγα χρόνια μετά σε συνέντευξή του ο Νίνο.

Το 2014 όμως, έρχεται στον κόσμο και η κόρη του ζευγαριού που θα πάρει το όνομα Κάρεν – Αγάπη από τις μαμάδες του ζευγαριού Κάρεν Ξυπολιτά και Αγάπη Βαρδινογιάννη. Η βάφτιση μάλιστα και των δυο παιδιών έγινε μαζί το 2015, παρουσία όλης της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Το ξαφνικό τέλος του γάμου

Ωστόσο, δυο χρόνια μετά τα βαφτίσια των παιδιών το ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει πια δρόμους χωριστούς. Και μπορεί οι δυο τους να έλεγαν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν, η απόφασή του χωρισμού τους όμως, φαίνεται πως ήταν κοινή…

“Έχουμε μεγαλώσει πολύ διαφορετικά, είμαστε από άλλους πλανήτες. Δε θεωρώ ότι κάποιος απ’ αυτούς είναι σωστός και ο άλλος. Όμως, όπως τα έφερε η ζωή, αυτοί οι δυο πλανήτες συναντήθηκαν. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά ξαφνικά ακούμε ένα ωραίο τραγούδι και λιώνουμε και οι δύο από ευχαρίστηση. Μας συνδέουν πολλά.”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Νίνο για την Χρυσή Βαρδινογιάννη.