Νίκος Τερζής – Γιάννης Κότσιρας – «Φως»: «Σασμός» – Το τραγούδι Αστέρη & Αργυρώς


Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μας φέρνουν στο «Φως» μέσα από το νέο τραγούδι που έγραψαν για το soundtrack της σειράς «Σασμός» του Alpha και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

To «Φως» είναι μία ακόμα εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή, «ντυμένη» με τους εξομολογητικούς στίχους και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Κότσιρα, μία δυνατή μπαλάντα για κάθε πτυχή του έρωτα και της αγάπης, ένα κομμάτι γεμάτο «Φως» σε μία εποχή που το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί.

Το «Φως», που ακούστηκε πρώτη φορά σε δύο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» αυτή την εβδομάδα, συνοδεύοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, θα μεταφερθεί σε λίγες ημέρες και στις οθόνες μας. Το ιδιαίτερης αισθητικής music video γυρίστηκε σε ένα από τα locations της σειράς, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της, Κώστα Κωστόπουλου.

Το «Φως» είναι το έκτο κατά σειρά single που αποκαλύπτεται από το sountrack, όλα τα τραγούδια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, είναι viral στα social media, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μπήκαν στο top10 των trends του YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views. Η αρχή έγινε με το «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και ακολούθησαν τα «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση«Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά και «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα.

Βρείτε το «Φως» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

https://smarturl.it/fosyknt

© 2022 Panik Oxygen