Νίκος Οικονομόπουλος: Η έκπληξη που τον περίμενε στη Heaven Music


Σε ευχάριστο κλίμα υπέγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος το συμβόλαιό του με τη Heaven Music.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπέγραψε στη μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, τη Heaven Music.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με εκατομμύρια views και streams σε όλες τις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες και ένα τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί ανελλιπώς, εντάσσεται στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μετά από 13 χρόνια δισκογραφικής πορείας, ο Νίκος Οικονομόπουλος υπέγραψε χθες,  Τετάρτη 6 Μαΐου, το νέο του αποκλειστικό συμβόλαιό με τη Heaven Music.

Στις 16:00 πραγματοποιήθηκε live streaming η συνέντευξη τύπου στις επίσημες σελίδες της Heaven Music στο Facebook και στο YouTube, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μία έκπληξη περίμενε τον ταλαντούχο ερμηνευτή, καθώς ο εικαστικός καλλιτέχνης  Βασίλης Μιχόπουλος σχεδίασε ζωντανά το πορτρέτο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Αυτό ήταν το δώρο από τον διευθυντή της Heaven Music, Σπύρο Σταμούλη, στον καλλιτέχνη, με απώτερο νόημα τις πολλές δημιουργικές στιγμές που θα έρθουν.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρέα με τη νέα του δισκογραφική οικογένεια, ξεκινάνε σήμερα μία νέα μουσική διαδρομή και πολύ σύντομα θα μας ταξιδέψουν μέσα από το πρώτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσουν μαζί.

Όλος ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ υποδέχεται το Νίκο Οικονομόπουλο και υπόσχεται να βρίσκεται πλάι του σε κάθε δημιουργική αναζήτησή του.

Πηγή : hit-channel.com