Νίκος Μακρόπουλος: Ακούστε το καινούριο άλμπουμ «Τι Να Το Κάνω»

Το νέο άλμπουμ του παρουσιάζει ο αναγεννημένος Νίκος Μακρόπουλος, που μετράει μόνο επιτυχίες.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί τον καινούριο δίσκο του με τίτλο «Τι Να Το Κάνω».

Κάθε νέα δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή αποτελεί από μόνη της είδηση σε ό,τι αφορά την ποιότητα παραγωγής, την επιλογή τραγουδιών και πάνω απ όλα την ξεχωριστή ερμηνεία του.

Ο συγκεκριμένος δίσκος χαρακτηρίζεται μοναδικό και πρωτοποριακό, καθώς στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας δεν έχει εκδοθεί ποτέ ξανά ένα 3D album. Είναι ένα CD που το δημιουργικό του (artwork) έχει τρισδιάστατη μορφή εικόνων με δύο μόνο χρώματα, το μπλε και το κόκκινο.

Στη συσκευασία του album συμπεριλαμβάνονται τα ειδικά γυαλιά 3D με τις δύο διαφορετικού χρώματος μεμβράνες που σε οδηγούν στο να βλέπεις δύο εναλλασσόμενες εικόνες ανάλογα με το πιο χρώμα έχεις επιλέξει. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το εξώφυλλο όσο και τις εσωτερικές φωτογραφίες του ενθέτου.

Το «Τι Να Το Κάνω» εμπεριέχει 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο τελευταίες επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου, «Ζήτησέ Μου» και «Ζω Αλλιώτικα» και επιπλέον ένα «Bonus Track» σε live ηχογράφηση, το «Λέει Λάθη».

Τις συνθέσεις υπογράφουν οι Γιάννης Φρασέρης, Πάνος Καπίρης Κωνσταντίνος Παντζής, Βασίλης Δήμας, Ηλίας Καμπακάκης, Λευτέρης Κιντάτος και. Βασίλης Δαραμούσκας. Τους στίχους γράφουν οι Ελένη Γιαννατσούλια, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Δήμας, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Βασίλης Γεωργιάδης, Λευτέρης Κιντάτος, Ilona Creemers και Παναγιώτης Μανδηλαράς

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music και τη Heaven Music.

[ot-video][/ot-video]