Νίκος Κουρκούλης-Αποκλειστικές δηλώσεις: «Τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική και απ’ ότι φαίνεται θα ασχοληθούν»!

Ο Νίκος Κουρκούλης έδωσε πρόσφατα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο tralala μιλώντας αποκλειστικά για τους αναγνώστες του.

Μεταξύ άλλων είχε σταθεί ιδιαίτερα στο κομμάτι των νέων παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική και μας αποκάλυψε πως τα παιδιά του θέλουν να κινηθούν επαγγελματικά με το τραγούδι, όπως ο πατέρας τους.

«Τα καταλαβαίνω και τα νέα παιδιά… δεν είναι εύκολο το να δέχεσαι έναν χείμαρρο και φιλοφρονήσεις από επιχειρηματίες και ουρές από κόσμο. Δεν προλαβαίνεις να έχεις χώρο για τον εαυτό σου. Αυτό σε βάζει σε μια φάση υπεροψίας».

Αν έρθει κάποιο από τα παιδιά σου και σου πει ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι πως θα αντιδράσεις;

Θα προσπαθήσω να του δώσω γνώσεις του παιδιού μου, αρχικά γενικότερα και μετά πιο εξειδικευμένες. Εκεί θέλει ολοκληρωτική αφιέρωση. Τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική και απ’ ότι φαίνεται θα ασχοληθούν. Θέλω το καλύτερο για αυτά, δεν είμαι από αυτούς που λένε πχ ο χώρος είναι χαλιά κλπ. Αυτά είναι ψυχολογικά απωθημένα. Δεν γίνεται να πω όχι σε κάτι που θέλει το παιδί μου. Αν δω ότι είναι δύσκολο να το πετύχει, τότε θα βάλω τις προϋποθέσεις.

Μπορεί να γίνεις ένας καλός μουσικός, αλλά για να γίνεις ο καλύτερος υπάρχει μια διαφορετική διαδρομή. Δεν υπάρχει μόνο το ποτάμι, αλλά και οι παραπόταμοι με τη γοητεία τους. Θέλω να έχουν τη δική τους πλεύση. Θέλω να έχουν ισορροπία ως άνθρωποι τα παιδία μου, να εξανεμίσω οποίες ανασφάλειες έχουν για να μην τις βρουν μπροστά τους.

Η ανισορροπία έρχεται από ανασφάλειες του παρελθόντος. Υπάρχει μια γνωστή φράση που την έχουν πει κάποιοι «Θα γίνω φίρμα και θα δεις τι θα τους κάνω». Αυτό είναι απωθημένο και δε μου αρέσει. Είμαι ρομαντικός ακόμα. Βρίσκω ευτυχώς όμως ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνήσω, είναι σαν μικρές οάσεις.

Πηγή : tralala.gr