Νίκος Γιάννου – Μας συστήνεται με τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή (Video clip)


«Σκότωσέ Με»
Μουσική: Λευτέρης Πανταζής, Στίχοι: Ναταλί

Μία νέα καθαρόαιμη λαϊκή φωνή, ο Νίκος Γιάννου, μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Σκότωσέ με», σε μουσική Λευτέρη Πανταζή και στίχους Ναταλί.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Ρόδο, ο Νίκος Γιάννου, μετακόμισε, πριν από ένα χρόνο, μόνιμα στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του στη δισκογραφία.

Επί σειρά ετών, διατηρούσε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Ρόδο, όπου συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η συνάντηση και γνωριμία με τον Λευτέρη Πανταζή, θα αποδεικνυόταν καρμική για εκείνον, εξελίχθηκε σε φιλία και κουμπαριά, και πλέον ο δημοφιλής τραγουδιστής φέρει την υπογραφή ως παραγωγός στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Ο Νίκος Γιάννου, με χαρακτηριστική λαϊκή χροιά αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδιστή, τον οποίο, πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Βασίλης Καρράς, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Άντζελα Δημητρίου και άλλοι, έχουν εμπιστευτεί για να τους πλαισιώνει σε πολλές σημαντικές live συνεργασίες.

«Σκότωσέ με» είναι το τραγούδι με το οποίο ξεκινάει το προσωπικό του δισκογραφικό ταξίδι!

Δείτε εδώ το video clip του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου: