Νίκος Απέργης: Μοναδικές & sold out οι εμφανίσεις του στο «Cabaret»!


Ο Νίκος Απέργης εκτοξεύει την διασκέδαση στα ύψη κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τις εμφανίσεις του στο «Cabaret» να γίνονται sold out και πόλος έλξης πολλών επωνύμων.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις δισκογραφικές επιτυχίες και τις αμέτρητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρασύρει το κοινό και να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Ο Νίκος Απέργης κάνει τον κόσμο μία μεγάλη παρέα που διασκεδάζει με τα προσωπικά του hits, που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, όπως τα «Μη Με Παιδεύεις», «Εγώ Ο Δυνατός», «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Μια Κυριακή», «Άρρωστη Κατάσταση», «Σπάσε Τα Φρένα», «Ίσως» και «Για Όλα Ικανοί», καθώς και τις δυνατές του ερμηνείες σε αγαπημένα κομμάτια απ’ όλη την ελληνική δισκογραφία.

Κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακές από τις 21:00, στον όμορφο χώρο του «Cabaret» (Κηφισίας 10-12, Agora Center, Μαρούσι), ο Νίκος Απέργης ηγείται ενός νεανικού σχήματος που κερδίζει τις εντυπώσεις. Δίπλα του είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και το γκρουπ του, οι Inco και συμμετέχει η Αντωνία Καούρη.